Olyan idegtépő ez a zsúfóltság, már soha sem lesz vége?
Kiskorom óta hol a hugommal, anyummal, mamámmal kellett osztozkodnom a szobán. Mindig minden ebben a szobában zajlott, nem volt soha egy kis nyugalmam.
Most a nyáron felújították a házat, és mindenkinek külön szobája lett.
Én ennek örvendtem is, de erre fel anyum beköltözött hozzám a szobába, pedig apuval jól vannak (a testvérem ragaszkodik a saját szobájához), és nekem ismét nincs magánszférám.
Nem akarom megsérteni anyut, de nekem is jól esne a saját kicsi terem.
2 megoldás van.
Vagy megpróbálsz felülkerekedni a dolgod és kiállni magadért, vagy elfogadod a helyzetet, amíg nem költözöl el.
De mivel a válaszaidból az utolsóra tudok következtetni, ezért nem értem, miért tetted fel a kérdést?!
Már egészen kicsikoromban is frusztrált ez az egész, mert én sohasem hozhattam haza barátnőt, mert mindig szégenkeznem kellett.
És most is mikor néha eljön ide a párom szinte kész képtelenség megoldani az elszállásolását.
Nem tudok elköltözni, mert az a ház amiben most lakunk az én tulajdonom. Az apai nagyszüleim hagyták rám (egy udvaron laktunk 2 külön házban).
És miután elhunytak a szüleim szépen kiadták az ő házukat bérbe, és átköltöztek ebbe a házba.(ebben a házban nincs semmi pénzük)
Ez így igaz, de én akármennyire ragaszkodom, úgy is képtelenek ezt nekem megadni.
És kíváncsi vagyok mások véleményére, hogy hogyan lehetne ezt megoldani.
Igen, én se értem. Szépen állj a sarkadra, vagy míg élsz ez a felállás marad.
Azzal teszik meg, akivel megtehetik!!
Vagy elköltözöl és a ház valóban attól még a tiéd marad, vagy kiállsz magadért vagy maradsz továbbra is a saját házadban egy megtűrt, szavanincs ember!
Te fizetsz mindent és kitúrnak lassan? Nem lehet magánéleted.. nekem ez az egész már magas.
Akkor meg pláne a te hibád, ezekszerint nem vagy már tini. Miért nem nyitod ki a szádat?
Gyakorolni kell a "NEM" szavacskát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!