Szolnokra a keróba járok,15 éves vagyok. Az iskolában potternek csúfolnak az osztálytársaim, a szüleimet meg egyáltalán nem is érdekli a dolog. Miért csúfolnak? Miért nem érdekli a szüleimet?
A szüleid amúgy mit csináljanak? Ha ők ezért szólnak a suliban, akkor még durvábban fogod kapni az ívet. Gondolom nem kell mondanom, hogy mekkora loser dolog lenne ez gimiben.
Minden gimiben "csúfolnak" valakit és mindig azt, aki hagyja magát. Nálunk rendszeresen jártak körbe a srácok és az összes csajt, aki nem lett részeg minden hétvégén és nem volt qrva, ezért nem volt a bandában elhívták randizni poénból. Ott szenvedett meg sírt az a sok szerencsétlen, hogy jajj milyen gonoszok... Velem egyszer próbálta meg, poénra vettem és mondtam, hogy oké, szombat megfelel? Vagy egyik csajt oltották mert természetbúvárt olvasott, felnézett teljes nyugalomban közölte, hogy nem olvashat mindenki playboyt. Valamit eltalálhatott, mert rákvörösen oldalgott el a menő gyerek a haverjai meg szarrá röhögték magukat rajta.
Ezekből azt akarom kihozni, hogy akkor jársz a legjobban, ha poénra veszed és vissza is tudsz valamit szólni. Ez ne legyen se agresszív, se bunkó, csak meglepő, mert az kizökkenti őket. Ugye nálunk is arra mentek rá, hogy a csajok elkezdtek kapálódzni, hogy ne karolja át őket és valami béna szöveget toltak arról, hogy hagyja őket békén. Ugye erre remekül lehet kontrázni, könyörögni, hogy komolyak a szándékai, csak 1 esélyt adjon, stb. Arra, hogy szombaton ráérek mindezt nem lehet megcsinálni.
Nem tudom, hogy neked mit mondanak pontosan meg milyenek, de a saját osztályomban lazán meghívtam volna őket a Roxfortba megnézni az újszülött hippogriffeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!