Szolnokra a keróba járok,15 éves vagyok. Az iskolában
potternek csúfolnak az osztálytársaim, a szüleimet meg
egyáltalán nem is érdekli a dolog. Miért csúfolnak?
Miért nem érdekli a szüleimet?
Ne húzd fel magad, ha csúfolnak. Azért csinálják, mert látják, hogy kikészülsz tőle. Próbáld meg figyelmen kívül hagyni a megjegyzéseket.
Mégis mit tehetnének a szüleid ? Menjenek be a suliba és kérjék ki maguknak, hogy ne csúfolják a gyereküket. Megtehetnék, de akkor soha nem fogod megtanulni megvédeni magad.
2012. okt. 26. 17:20
12/27 Zsizsik666 válasza:
Nekünk is volt középsuliban egy fiú, úgy nézett ki, mint Harry Potter...Ott is hagyta a sulit, mert mindenki így hívta. Menj át a Roxfortba.
2012. okt. 26. 19:31
13/27 anonim válasza:
Már bocsi, de jó, hogy nem írod ki a teljes neved a kérdésben..ezek alapján aki oda jár és véletlen fenn van itt, tudni fogja, hogy még itt is ezen rágódsz..és tudod, hogy ha valaki piszkál valakit és látja hogy az illetőt ez nyílván zavarja, még tovább folytatja:S
Miért csúfolnak? Lehet olyan a szemüveged/stílusod..nem tudom..he HP menő..bírd ki előbb utóbb majd elfelejtik..
ha nagyon nagyon nem bírod ezt lelkileg, menj át másik suliba , ha teheted, még úgyis az elején vagy a középsulinak gondolom..
Pedig ahogy elnézem azért is olthatnának, amiért olyan hülye vagy mint egy zsák lepke, addig örülj, míg a többi nyomorék is ennyire észkombájn abban a kupiban, és nem veszik észre a magad ostobaságát.
2012. okt. 27. 10:06
17/27 anonim válasza:
Szerintem sz.rd le őket. Ha nem foglalkozol vele, pár héten belül elfelejtik, vagy ha nem, akkor meg feleslegesen erőlködnek. Addig is foglalkozz mással, hódolj a hobbidnak:-)
2012. nov. 5. 17:08
18/27 anonim válasza:
Nekem is van egy ismerősöm, aki TÉNYLEG nagyon durván úgy néz ki mint HP. Akárhányszor új embernek mutatják be, az illető mindig felröhög, hogy úristen, mondták már, mennyire hasonlítasz...? :D Ő poén csinál belőle, leszarja. Mondjuk ez más közösségen belül van (egyetem). Itt inkább csak viccesen szokták oltogatni, hogy pl. "Hé, Potter, varázsolj, meg Potter, hol a seprőd?:D Ő is röhög egyet, aztán témaváltás. Lehet, hogyha te is röhögnél egyet, mikor legközelebb beszólnak, máris másképp állnak hozzád.
2012. nov. 13. 19:37
19/27 anonim válasza:
én is szolnoki vagyok amúgy :)
2012. nov. 13. 20:38
20/27 anonim válasza:
Nálunk meg Mr. Bean él a faluban. Simán felvállalja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!