Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bukott le a párod?

Hogyan bukott le a párod?

Figyelt kérdés

Nagyon sok az olyan kérdés ahol az egyik fél meglett csalva. Hogy jöttetek rá? Hogyan bukott le? Nyomoztatok vagy magától bevallotta? Sok sok sztorit szeretnék.

Köszi a válszokat. Ja, fiúk és lányok egyaránt írhatnak.

2009. aug. 8. 22:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
Az én sztorim a következő: 10 év házasság, amúgy jól mennek a dolgok, várom a kis trónörökösünket, amikor a férjem elkezdi pedzegetni, hogy lenne egy sítúra amit a munkahelyén szerveznek, ahová úgy elmenne. Mondom, menj nyugodtan, én ekkora hassal már nem vágyok síelésre. Aztán mégsem lett semmi belőle, de közben megkért, hogy nézzek már meg valamit az e-mailjei között. Hát ott virít egy számomra teljesen vadidegen csaj e-mail-je, hogy mikor lesz a sítúra. Rákerestem egy közösségi portálon a leányzóra, és itt ért a meglepetés. Az én drága férjem képe ott virított a csaj képei között, "buliban" felirattal. Az osotoba leány ráadásul dátum feltüntetésével készített fényképet rakott közszemlére. Villámgyorsan visszakerestem, hogy az én drága férjem akkor este éppen 24 órás műszakban dolgozott. Csak annyit mondtam neki, hogy legközelebb, ha éjszaka "dolgozik" annyira ne legyen hülye, hogy fényképek vakujába mosolyog tele szájjal...Jelenleg válunk.
2009. aug. 10. 12:43
 22/25 anonim válasza:
92%

Nem tudom ez mennyire számít megcsalásnak, mindenesetre még most sem tudtam teljesen feldolgozni, hogy így átvert valaki, aki szentül állította, hogy ő sosem hazudik.

Elég bonyolult az egész.

Volt egy srác, aki régóta tetszett, de barátnője volt nagyon sokáig így nem is próbálkoztam, hiszen minek. Végül kiderült, hogy már nem járnak így gyorsan lecsaptam rá.Megkerestem....találkozót is megbeszéltük már, teljesen boldog voltam, de a találkozó előtti hétvégén ő elment egy szórakozóhelyre..és aznap estig úgy voltam, hogy nem megyünk a barátnőkkel, aztán véletlenszerűen mégis elmentünk arra a helyre. Előtte mondta a srác, hogy ha látom akkor nyugodtan menjek oda hozzá meg minden. Ráadásul tudni kell, hogy van egy ikertestvére. A lényeg, hogy abban a bizonyos buliban megláttam őt, amint egy másik lánnyal elég látványosan táncol, közben smárol...ugye ami ilyenkor szokott lenni. Akkor azt hittem rosszul látok, hiszen előtte "megígértük" egymásnak, hogy akkor ha már kezdünk ismerkedni közben nem kavarunk mással. Akkor az este folyamán erőt vettem magamon és odamentem a sráchoz és tisztáztam, hogy akkor most ő ő vagy az ikertesója. Kiderült, hogy nem ő volt így nagy kő esett le a szívemről.

Később elmondtam a srácnak, hogy mennyire megijedtem, mikor azt hittem, hogy mással van és megnyugtatott, hogy tesója volt és ő már elég hamar elment a helyről. persze ami ekkor jön az ember lányánál rózsaszínköd, meg ami kell...

Aztán eljött a várva várt találkozó.Teljesen jól sikerült..több órát beszélgettünk egymással, az ezt követő napokban meg is ismételtük azt a délutánt. Elmondta nekem, hogy tetszek neki és igen jól érzi magát velem, de még nem biztos, hogy az utolsó szakítása után akar e máris új kapcsolatot.Ezt teljesen megértettem, és mondtam hogy ha neki jó akkor jöjjünk össze vagy ha mást talál azt is feltétlenül mondja el nekem, hiszen így korrekt. Aztán pár nap múlva egy találka alkalmával mégis összejöttünk...lesz ami lesz alapon.Nagyon jól megvoltunk...csak ő aztán elment 1 hétre dolgozni meg ilyenek és ő sem keresett nagyon én se őt, igaz én küldtem neki üzenetet, mivel akkoriban volt a névnapja, amire természetesen nem is válaszolt, és még ő tett nekem szemrehányást amiért nem kerestem őt..na mindegy. Ezután megbeszéltük, hogy talán mégis elsiettük a dolgot, inkább szüneteltessük kicsit a kapcsolatunkat, mert nem megbántani nem akar, de egy új kapcsolatot sem még. Ekkor is megértettem mit akar, megint tisztáztuk, hogy ha valamelyikünknek akad más akkor azt elmondjuk a másiknak. Hát nem így lett mert közben teljesen véletlenül kiderült, hogy akkor abban a buliban ő volt és nem az ikertestvére. És a lánnyal, akivel ott volt, azóta is találkozgatnak és össze is jöttek. De vicces, hogy eközben engem faggatott folyton, hogy nekem van e már másik pasim...ilyenkor természetesen visszakérdeztem, hogy ő hogy áll..és hiába lett volna 1000 meg 1 alkalma , hogy elmondja nekem nem tette és az egész csak véletlenül derült ki...ezután még volt képe megkérdezni, hogy akkor sosem lesz már nálam esélye...mellesleg egyszer el nem hangzott a száján, hogy "bocsáss meg, sajnálom"....ilyenkor vagyok képtelen megérteni az embereket....és ilyenkor rendül meg a bizalmam az összes pasiban.hát ez van...

2009. aug. 13. 01:17
 23/25 anonim ***** válasza:
90%

Kedves utolsó válaszoló!

Azért ez sem semmi. Még szerencse, hogy az elején kiderült.

Egyébként Ő egy tipikus eset, amikor a psi hirtelen felszabadul, aztán azt sem tudja hova kavarjon :S

Az ilyet nem kell sajnálni.

2009. aug. 13. 11:04
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

08:10 12:43 válaszoló:

Ez kemény.Jól tetted hogy utána néztél,okos nő vagy.A helyedbe ugyanezt tettem volna.

2009. aug. 13. 19:40
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Dobom el az agyam,amikor az ember látványosan csinál hülyét a párjából :(
2009. aug. 13. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!