Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bukott le a párod?

Hogyan bukott le a párod?

Figyelt kérdés

Nagyon sok az olyan kérdés ahol az egyik fél meglett csalva. Hogy jöttetek rá? Hogyan bukott le? Nyomoztatok vagy magától bevallotta? Sok sok sztorit szeretnék.

Köszi a válszokat. Ja, fiúk és lányok egyaránt írhatnak.

2009. aug. 8. 22:04
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
84%
Én csaltam meg apárom:S és hát elmontam neki... azzal cukkolt, h tujda h megfogom csalni.. hát megetttem.. és utána elmndtam neki..
2009. aug. 8. 22:07
 2/25 anonim ***** válasza:
77%
Osszeomlott 4 nap utan es bevallotta magatol.Sirt,igert fut fat de nem kapott tobb lehetoseget.Azt hittem beledoglok...25-L
2009. aug. 8. 22:08
 3/25 anonim ***** válasza:
91%

sehogy, mivel nincs most.

de én megmondanám neki rögtön... tudom, hogy fájna, de szerintem a jó kapcsolat épp erről szólna, hogy megbeszeljük a dolgokat...

épp elég hazug ember van a világban...

természetesen a megcsalás is "hazugság" , de ha éveken át titkolja az ember az még szemétség is lenne(sajnos a tendencia ez). ez van ha fiatalon kezdi az ember...

2009. aug. 8. 22:10
 4/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Mindenkinek ment a pozitív szavazat. Irjatok még....:-)))
2009. aug. 8. 22:12
 5/25 anonim ***** válasza:
88%

Eddig egy volt párom bukott le megcsalással, kétszer is a hülyéje.

Az az alap sztori h ő zenész (punk zenész), szóval hétvégente sose volt otthon szinte. Persze amikor komolyra fordult a kapcsolatunk, akkor bizonygatta hogy ő sose csalna meg, biztos mindenki hallott már ilyet. Kb. 1 éve voltunk együtt, amikor az első akciója kiderült, igen érdekes körülmények között.

Volt egy rohadt jó adidas pulcsija, hidegben sokszor elkunyiztam tőle, csak hát kissé nagy volt rám. Egyik vasárnap úgy jött haza, hogy mutatta, hogy véletlenül más valakinek az ugyan olyan pulcsiját hozta el, csak kisebb, ezért oda adja nekem, ha már annyira tetszett. Én örömmel el is fogadtam, hordtam kb 4-5 hónapig, amikor társaságban valaki megjegyezte, hogy milyen jó pulcsim van, erre az akkori párom mondta, hogy ja, összecserélte egy csajjal véletlenül, de legalább jól megdugta. Pfff mondom basszus ilyen hülye is csak te lehetsz, de azért borult a képébe egy korsó sör. De komolyan, hogy lehet valaki olyan hülye, hogy így elszólja magát? Na mindegy, ezt egy jó nagy veszekedés után megbocsájtottam neki.

Másodjára úgy bukott le, hogy egy haverja adott neki egy cédét, amin a saját koncertjeikről voltak képek, meg amiket ők csináltak egymásról. Akkor már együtt laktunk, pont nem volt otthon, én meg unatkoztam, és megnéztem, nem gondoltam, hogy bármi titkos van rajta, hiszen csak az volt ráírva, hogy koncertes képek, meg ott voltam amikor haverja odaadta. És volt rajta egy olyan kép, ahol letolt gatyával egy csajon fetreng a fűben. Na akkor rendesen kiakadtam, ő meg próbálta bemagyarázni, hogy az még korábban készült, amikor még nem is voltunk együtt, csak éppen egy olyan pulcsi volt rajta, amit együtt vettünk, szóval nem hittem el.

2009. aug. 8. 22:16
 6/25 anonim ***** válasza:
85%

1 hónapja voltunk még csak együtt, és az érettségi bankettem hajnalán ő ment dolgozni, én meg úgy voltam vele nem megyek egyből haza hanem elkísérem (autó meló). Az egyik faluból jöttünk visszafele a városomba, és a telefonját elkértem hogy játsszak vele. Aztán nem tudom miért, de belenéztem az sms-eibe, amiben egy Anita nevű lánytól voltak üzenetei, pl Nagyon jó volt az este jól éreztem magam remélem lesz folytatás csók, szóval ilyenek... nem szóltam egyetlen szót sem, úgy tettem mintha nem láttam volna semmit. Még csak 1 hónapja voltunk együtt, nem ismertem még annyira, és féltem hogy ha elkezdek a kocsiban pattogni akkor egyszerüen félreáll és kiba* a kocsiból és otthagy a semmi közepén az erdő mellett... úgyhogy hallgattam, a csaj számát viszont memorizáltam. Fáradságra hivatkozva hazavitettem magam. Aztán miután aludtam egy kicsit, a belvárosban beszéltem meg vele egy találkozást, direkt a leges legforgalmasabb kereszteződésbe ahol millió ember van. Miközben odafele mentem, felhívtam a csajt. A lány mondta hogy egy rádióban hirdette magát a barátom és onnan ismeri és szoktak randizni de még komolyabb nem történt. ELmondtam neki ki vagyok és honnan tudom a számát, teljesen ledöbbent, és bocsánatot kért bár nem tudott az egészről. Nagyon aranyos és kedves volt, az eset után még hónapokig váltottuk az sms-eket egymással.

Aztán a megbeszélt helyen megmondtam neki csöndben, hogy láttam az smst, és felhívtam a csajt, tagadni nincs értelme. Persze próbálta, de tudta hogy veszett ügy. Könnyes lett a szeme, könyörgött nekem. Otthagytam. Aztán pár napig még próbálkozott, zokogott, telefonon rimánkodott de mondtam neki hogy nem!

Ez volt az egyetlen eset, most 22 vagyok.

2009. aug. 8. 22:18
 7/25 anonim ***** válasza:
86%
Legjobb tudomásom szerint nem csalt meg a párom.De ha megtenné,és bevallja,én adnék neki még egy esélyt.Többet nem,de egyet igen.
2009. aug. 8. 22:19
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
Az enyém szerencsére nem jutott odáig hogy megcsalt volna, egy munkatársnője kattant rá és állandóan hívogatta telefonon. Volt egy párszor hogy én vettem fel,és akkor lett valami gyanús nekem. Még idejében csíptem el a dolgot, nem volt semmi , de sokáig bizalmatlan voltam.
2009. aug. 8. 22:19
 9/25 anonim ***** válasza:
66%
22:16!! EZ A NEM SEMMI!!!!!! Szegénykém, így megjárni egy ilyen tahóval :( sajnálom :( ez nagyon durva :(
2009. aug. 8. 22:20
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
ja,elfelejtettem írni,hogy csakis akkor adnám azt az egy esélyt,ha magától bevellja.Ha máshonnan tudnám meg,akkor ugrott még az az egy esély is!
2009. aug. 8. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!