Hogyan bukott le a párod?
Nagyon sok az olyan kérdés ahol az egyik fél meglett csalva. Hogy jöttetek rá? Hogyan bukott le? Nyomoztatok vagy magától bevallotta? Sok sok sztorit szeretnék.
Köszi a válszokat. Ja, fiúk és lányok egyaránt írhatnak.
Hát, nálam elég bonyolult volt. Alap szituáció, én a kisvárosi lány, és ő az élsportoló. Távkapcsolatban éltünk, meccsről-meccsre járt. Egy-egy hétvégét, hetett töltött nálunk, esetleg együtt nyaraltunk. Egyszer odanyomta a telefonját a kezembe, édesanyámmal ültem a kanapén, hogy nézegessük meg az új lakásról a fotókat. Pörgettem a képeket, majd egy három nappal azelőtti dátummal elmentett kép, melyen egy csipkemelltartóból kibuggyanó kebel, és rajt a párom keze, a képbe belelóg a piros pulcsi. Kérdőre vontam, hogy mégis mi ez, majd bizonygatta, neki még csak piros pulcsija sincs. Átveszekedtük az estét, és úgy döntöttem, egy esélyt kap még. Másnap reggel esős idő volt, előkapta a sötétkék, piros ujjú pulcsit. De akkor is csak nyeltem egyet.
Majd néhány héttel később beszélgettem egy ismerőssel, aki külföldön él, és mesélte, hogy a régi albérlőjük most az én páromról áradozik, mert msn-eznek állandóan és a srác közölte vele, hogy szerelmes belé. Az ex-albérlő hibája, hogy mentette a beszélgetéseket, amiket később az ismerőstől én megkaptam, mivel a beszélgetéseket náluk folytatta, és kérdőre vontam a párom. Állítása szerint ez semmiség volt, és több ezer km-re van, csak nem csal meg vele. És különben is ezt az egészet azért csinálta, hogy bebizonyítsa, a barátnőm keveri a szart. Nos, két dolog jutott eszembe a két történet és a beszólás után. Konklúzió: Ha több ezer km-re lévő lányoknak ezt mondja, mit csinál azzal, aki mellette áll épp, ha én nem vagyok ott. Lásd: mellfotó. És megvádolni engem azzal, hogy pletykás vagyok... Nos, köszönöm, elég volt. Ezzel lezártam a dolgot. Később az ex-pasim osztálytársnőét kezdte el fűzni, akit neten ismert meg, és a lánytól tudtam meg, miket művelt, míg velem volt, neki elmesélte... Csak szegény pára azt nem tudta, hogy közvetetten azt a lányt ismerem. Innentől hiába voltak a telefonok, sms-ek... Elásta magát.
Aztán azt hitte, ha zaklat engem, és a családom, majd vissszafogadom, egyszer lejött és meg is fenyegetett. Miután közöltem vele, hogy a postafiókfeltörésekért, adatlapfeltörésekért, telefonos zaklatásokért, és most a személyesért is feljelenthetem, abba hagyta. Azóta eltelt három év, és mára barátokként tudunk viselkedni...
20/L
22:18-nak
kár, hogy nem adtál neki még egy esélyt.
nagyon sokan vannak úgy vele, hogy amíg nem találnak maguknak párt, addig többekkel is randizgatnak, és ez is a helyes, hiszen így ugyanannyi idő alatt több fiút/lányt lehet megismerni. amíg nem egyszerre fut párhuzamosan a két kapcsolat, addig nincs gond. és nála is ez volt, hiszen mint mondta a lány, nem történt semmi komolyabb.
persze nem lehet tudni, lehet, hogy egyszerre kettőtökkel járt volna, de egyáltalán nem biztos. amint komolyra fordult volna a dolog kettőtök közt, valószínűleg leépítette volna a többi csajt, akikkel még ismerkedett, randizott.
ha egy kapcsolat elején történik ilyesmi, az természetes, nem kell érte haragudni. :)
Az exemmel, eppen egy valsagos szakaszban tartottunk, de mindig hajtogatta, hogy ha szakitunk neki nem kell tobbe egy no sem.
Aztan egy este behivott, hozza (szuleihez koltozott) es az ejjeli szekrenyen meglattam egy hajcsattot, aztan az ovszeres dobozt is.(mi a fiokba tartottuk, mert bejart az anyukaja a szobaban)
Egybol tudtam, hogy megcsalt 3 ev utan :(
Sajnos adtam meg egy eselyt, 1 evig egyutt voltunk, de mar semmi nem volt olyan mint azelott.
Azota eltelt egy par ev.... mar 4 eve boldog kapcsolatom van :))
Az én esetem olyan hogy egy 6,5 éves kapcsolata volt amikor mi össze jöttünk, már épp szakító félben voltak, amikor velem össze jött. Na a csaj még 2 év elteltével sem hitte el. És állandóan hívgálta, sajnáltatta magát, amikor esett hívta hogy vigye haza, ha látta hogy megyek hozzá, megvárta hogy oda érjek, és akkor hívta fel, tudtam h a csajjal beszél. Letette, és kérdeztem ki volt, mondta 1 haverja, olyan pofont kapott hogy még...! Meg épp össze voltunk veszve,majd kibékültünk, mondván h idő kellett neki, h eldöntse mit is akar, hát engem akart, és velem békült ki, és akkor láttam a telójába, h tele volt sms-ekkel tőle, talizgattak is mikor mi nem voltunk 1ütt. Autót akart venni a csaj,akkor is a pasimat hívgálta h milyet, melyik a jó.nagyon sok ilyen volt, általában a telefonjából jöttem rá mindig. Sokat, rengeteget balháztunk emiatt, de szerettem, és mindig az volt bennem, h vele már majd 7 éve volt, és most mégis velem, és ha nem engem szeretne, akkor nem velem lenne. Legutóbb az apjával találkoztam össze a pasimnál, és épp jól beivott, mi meg beszélgettünk. Na akkor mesélte el 1-2 húzását a kisfiának... Mondanom sem kell mi lett...
Fiúk lányok, soha de soha ne bocsássátok meg az ilyet!!!!!!! SOHA
Hát vannak itt storyk. Őszinte egüttérzésem minden sorstársamnak.
Na az enyém sem volt semmi...
Közvetlenül azután jöttünk össze, hogy szakított az ex-el, akive 7 éve együtt voltak.
Összejöttünk, aztán kiutazott Svájcba. Minden nap írta az sms-eket, stb. Hazajött, hogy nem bírja nélkülem. dolgoztam, suliba jártam mellette, Ő meg nem dolgozott, mindig mikor mentem suliba ő ment a "haverjához".
Ez így ment elég sokáig, aztán kiment az anyjáékhoz megint Svájcba egy hétre, mert összekaptunk.
Na, akkor csörgött a vonalas teló és az ex hívott fel.
Kitálalt mindent.
Mikor kiment sokszor ugyanazokat a hős szerelmes sms-eket írta neki, amit nekem.
Mikor hazajött és hozzánk költözött a majom, munka nélkül, minden nélkül nem a haverjához járt, hanem a kedves ex-el kufircolt.
Többször hangsúlyozta neki, hogy csak azért van velem, hogy legyen hol laknia.
Mikor elmondtam neki, hogy tudok a kb. egy éven át tartó megcsalásról még majdnem megsértődött!
Hazajött az anyjáéktól és ugye nem tudtam jópofát vágni a dologhoz. Erre Ő: ha tudtam volna, hogy ilyen k@cs@g leszel haza sem jöttem volna...
Na mindegy, mindezt én marha megbocsájtottam neki.
Nagy nehezen elment dolgozni, egy auómosóban egy szerintem csúnya csajjal dolgozott együtt. Rendszeresen bementem mikor arra jártam, kaját vittem neki meg ilyenek. Egyszer reggel közvetlen kezdés előtt bevitt a melóhelyére, én onnan mentem dolgozni.
Elindultam, de vissza kellett fordulnom, mert ott maradt a szatyrom. A kis béka melltartóban és bugyiban. Na ez még el is ment volna, mert na jó, öltözzenek együtt....a drágám meg egy szál pólóban, alul semmi... Na, azért gondolom gatyát nem cserél munka előtt...
Na mindegy, húztuk egy darabig, aztán leléptem. Utánam olyan csajba lett szerelmes, aki a fürdőben dugdosta a másik pasit, ameddig ő ment, hogy megbeszélje az esti programot vele. Azóta már gyerek is van, kérdés, hogy kitől :S
Na, de zsák a foltját megtalálta.
Szóval én azt vallom, hogy nem szabad 2. meg 3. esélyt adni, aki képtelen a hűségre az nem érdemel egy csepp könnyet és esélyt sem.
Ja és ami nagyon rossz az egészben, hogy előtte sosem voltam szerelmes, utána összejöttem a mostani párommal, akibe igazán szerelmes nem leszek soha. Pedig, ha valaki, na Ő megérdemelné...
Nagyon tanulságos történetek,tényleg elgondolkodtató.
Annyira szomorú,hogy mennyi ilyen van! :(
Hát szomorú, de valljuk be, nem csak a pasik ilyenek. De valahogy fiúk eddig nem nagyon írtak.
Csak azt nem értem, miért kell lepontozni azokat, akik leírják a sztorijukat. Én negyedikként leírtam, hogy nálunk mi volt, de ahányszor megnézem az új válaszokat, mindig azt látom, hogy egyre kevésbé "hasznos" a válaszom. Mégis kinek nem tetszik a válaszom??
21:19 vagyok.
Egyeseknek itt nincs jobb dolguk, mint hogy lepontozzanak.
Az eszükbe sem jut, hogy másnak mennyire tanulságos a válaszod. Én már rég nem foglalkozom a pontozással, mert úgy érzem, hogy amit leírok azzal tényleg segítő szándékom van. A többi meg nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!