Mik azok a háztartási dolgok, amiket évekkel a használatuk előtt megvehetnék?
22 éves vagyok, 2 év múlva diplomázok. Nem tudom hogy azután tovább megyek e, vagy elmegyek dolgozni, de a mostani gazdasági helyzetben már jó előre aggódok. Arra gondoltam, hogy ha kikerülök a családi fészekből egy albérletbe, hogy ne terheljem anyukámékat (mert mikor 2 éve bátyám elköltözött, padlóra került a család mert pénzt, bútorokat, rengeteg dolgot odaadtak anyáék neki) szóval hogy ne terheljem őket SEMMIVEL, amikor van egy kis pénzem, megvásárolnám azokat a háztartási eszközöket, amiknek nem lesz semmi bajuk 2 vagy akár 4 év múlva (attól függ tovább megyek e mesterképzésre vagy sem). Nyílván a garanciális dolgok kizárva, pl vasaló, ágy, ilyesmi. És akkor mind menne le a pincébe becsomagolva, hogy amikor költözök, örüljek magamnak mint majom a farkának hogy jé ez is meg van és az is megvan.
Amik eszembe jutottak: edények, fazekak, evőeszközök, tányérok, poharak, ágyneműhuzat garnitúra, vasalódeszka...
Szerintetek jó ötlet? Tudnátok mondani még olyasmiket amiket már ennyi évvel a költözés előtt meglehetne venni?
Szia!
Én is így voltam ezzel, tudtam,h ha elvégzem az egyetemet lakást akarok és könnyebb 4 év alatt beszerezni a különböző dolgokat ,mint akkor hirtelen több százezret leakasztani. Nekem gyakorlatilag már mindenem van a szekrénysor kivételével. De mosógépet , kanapét ágyat ilyeneket is nyugodtan vehetsz ,ha van hol tárolnod őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!