Mit lehet kezdeni idegbeteg, félkegyelmű anyával?
Tipikus idióta nő, nem elég, h buta mint a föld, mellé minden marhaságon hisztizik.
Munka után hazamegyek, két féle verzió létezik:
Vagy az van, h megcsinálom, amit kitalált egy feladatot aztán hallgatom, h ezt is meg kellett volna meg azt is, de szartam rá(jah persze mikor időm sincs rá).
Vagy elkezdem, de jön, h hagyjam, csináljam inkább a másikat.
Aztán végül egyik sincs kész és azt hallgatom, h én is mindenbe belekezdek aztán semmit nem fejezek be.
Persze amit a fejébe vesz, abból nem enged, azt se bánná, ha munkába se mennék, csak amit kitalál, az a lényeg.
Én 16 éves vagyok, gondolom te idősebb.
Sajnos ugyanez a helyzet itthon. Anyukám idegbeteg. Mindenért kiabál velem és mindig én vagyok a hibás. Elég sza* ez így. Költözni kéne.
Költözz külön. Majd akkor meglátod, hogy most mennyit tesz érted, te meg a pofátlan stílusoddal keseríted az életét. Tökre el tudom képzelni, hogy bármit mond, pofákat vágsz, és vissza is beszélsz. Nagyon idegesítő azt látni, hogy akit megkérsz, az unottan, undorodva, dühösen áll neki, vagy épp látod az arcán, hogy egy idiótának néz.
Állj saját lábra, jobb lesz anyádnak.
Igen, én is csodálkozom az eddigi válaszolókon.
nagyon el tudom képzelni, mennyi elkényeztetett kis hisztis gyerek van, aki megszokta a "te csak tanulj bogaram" stílust, most meg azon is hisztizik, ha megkérik, hogy vigye le a szemetet.
Semmit nem tudunk a kérdezőék anyagi helyzetéről, gondjairól, stb.
Van, akinek az a tüzelés, hogy felcsavarja a gázt, és mást el sem tud képzelni, van, akinek - kicsi gyerekeknek is - előbb rőzsét kell az erdő szélén gyűjteni... vagy vizet hozni, stb. (pl: "Házon kívül" kesztyű nélküli kisgyerekek)
Van, akinek meg kell termelnie a zöldséget, ha enni akar, nem az ABC-be megy le, vagy nincs is annyi pénze.
Elhiszem, hogy az anya egyedül nem bír egy ilyen életet.
kedves Kérdező, meséld el, hogy milyen feladatokat kapsz ! és miért kellett abbahagyni a sulit.
Egy mosogatás csak belefér a tanulás mellé is, nem ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!