Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni idegbeteg,...

Mit lehet kezdeni idegbeteg, félkegyelmű anyával?

Figyelt kérdés

Tipikus idióta nő, nem elég, h buta mint a föld, mellé minden marhaságon hisztizik.

Munka után hazamegyek, két féle verzió létezik:

Vagy az van, h megcsinálom, amit kitalált egy feladatot aztán hallgatom, h ezt is meg kellett volna meg azt is, de szartam rá(jah persze mikor időm sincs rá).

Vagy elkezdem, de jön, h hagyjam, csináljam inkább a másikat.

Aztán végül egyik sincs kész és azt hallgatom, h én is mindenbe belekezdek aztán semmit nem fejezek be.

Persze amit a fejébe vesz, abból nem enged, azt se bánná, ha munkába se mennék, csak amit kitalál, az a lényeg.

2012. okt. 22. 12:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem anyukád attól kattant be hogy gyereket várt, de te jöttél!

Gondolkozz már el egy kicsit! Ez az "idegbeteg, félkegyelmű" nő felnevelt téged!!

2012. okt. 22. 12:36
 2/15 A kérdező kommentje:

Szerintem meg összeteheti a két kezét, h én jöttem, mert akár mit kitalál mindent megcsinálok, de neki semmi nem jó.

A nevelésre meg annyit mondok, h ő vállalt be, nem én kértem.

Elég unalmas, h mindig van valami baja.

Főiskolát is emiatt kellett abbahagyni.

2012. okt. 22. 12:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Miért hagytad abba a főiskolát?
2012. okt. 22. 12:45
 4/15 A kérdező kommentje:

Azért, mert nem h tanulni, órára nem tudtam bejárni pedig levelezőin csináltam.

Hiába elpofáztam, biztos isten h valamit mindig kitalált.

2012. okt. 22. 12:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Persze, ha nem foglalkozam vele akkor ment a hiszti meg a mártírkodás, h neki kellett megcsinálni, mert ugye nem ért volna rá máskor, áhh hol.
2012. okt. 22. 12:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Költözz el!

Most komolyan mondom.

Édesapád, rokonok?

Bár ha jól értem most dolgozol, fenn tudsz belőle tartani egy albérletet?

2012. okt. 22. 13:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor lesz nyugtod, ha nem laktok már együtt.Remélem sikerül mihamarabb különköltözni tőle és majd folytatod a sulit is később...
2012. okt. 22. 14:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Te is hibás vagy, mert mindenre ugrassz neki.Ne csináld meg, amit mond, csináld meg először a saját dolgod, aztán, ha marad időt, neki is segíthetsz valamennyit.Egy felnőtt ember ne hagyja magát így terrorizálni!
2012. okt. 22. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:

Gondold el, hogy már te is nehezen adsz magadból lejjebb, most képzeld el anyukád, aki már idősebb: nem fog változni.

Az ilyen szülők nem változnak, vagy ha mégis, ahhoz idő kell. Általában 1-2 évet lehet adni, de ha valami nem megy, akkor nem megy. Akkor jön b verzió, ha nem sikerül a konfliktust megoldani - el kell költözni.

2012. okt. 22. 16:38
 10/15 anonim ***** válasza:

szerintem is csak a költözés a megoldás.

és a tanulást folytasd minél előbb. anyukád úgy tűnik tönkre tette magát(vagy csak az anyagiak őrölték fel vagy ki tudja mi) és ha nem vigyázol a te esélyeidet is tönkre vághatja anélkül, hogy akarná. ha boldogtalan az ember kicsit bekattan. szóval menj el onnan, ott nem tudod felépíteni a saját életed. esetleg egy másik városban lévő fősuli, egyetem, kollégiummal még jobb lehet.

2012. okt. 22. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!