Mit lehet kezdeni idegbeteg, félkegyelmű anyával?
Tipikus idióta nő, nem elég, h buta mint a föld, mellé minden marhaságon hisztizik.
Munka után hazamegyek, két féle verzió létezik:
Vagy az van, h megcsinálom, amit kitalált egy feladatot aztán hallgatom, h ezt is meg kellett volna meg azt is, de szartam rá(jah persze mikor időm sincs rá).
Vagy elkezdem, de jön, h hagyjam, csináljam inkább a másikat.
Aztán végül egyik sincs kész és azt hallgatom, h én is mindenbe belekezdek aztán semmit nem fejezek be.
Persze amit a fejébe vesz, abból nem enged, azt se bánná, ha munkába se mennék, csak amit kitalál, az a lényeg.
Szerintem anyukád attól kattant be hogy gyereket várt, de te jöttél!
Gondolkozz már el egy kicsit! Ez az "idegbeteg, félkegyelmű" nő felnevelt téged!!
Szerintem meg összeteheti a két kezét, h én jöttem, mert akár mit kitalál mindent megcsinálok, de neki semmi nem jó.
A nevelésre meg annyit mondok, h ő vállalt be, nem én kértem.
Elég unalmas, h mindig van valami baja.
Főiskolát is emiatt kellett abbahagyni.
Azért, mert nem h tanulni, órára nem tudtam bejárni pedig levelezőin csináltam.
Hiába elpofáztam, biztos isten h valamit mindig kitalált.
Költözz el!
Most komolyan mondom.
Édesapád, rokonok?
Bár ha jól értem most dolgozol, fenn tudsz belőle tartani egy albérletet?
Gondold el, hogy már te is nehezen adsz magadból lejjebb, most képzeld el anyukád, aki már idősebb: nem fog változni.
Az ilyen szülők nem változnak, vagy ha mégis, ahhoz idő kell. Általában 1-2 évet lehet adni, de ha valami nem megy, akkor nem megy. Akkor jön b verzió, ha nem sikerül a konfliktust megoldani - el kell költözni.
szerintem is csak a költözés a megoldás.
és a tanulást folytasd minél előbb. anyukád úgy tűnik tönkre tette magát(vagy csak az anyagiak őrölték fel vagy ki tudja mi) és ha nem vigyázol a te esélyeidet is tönkre vághatja anélkül, hogy akarná. ha boldogtalan az ember kicsit bekattan. szóval menj el onnan, ott nem tudod felépíteni a saját életed. esetleg egy másik városban lévő fősuli, egyetem, kollégiummal még jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!