Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idosebbek, kiknek nem szuletet...

Idosebbek, kiknek nem szuletett gyermekuk, megbantak?

Figyelt kérdés
Es miert nem?
2012. okt. 21. 22:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

Van azért jó oldala is a dolognak.

- Senki nem pof.zik bele az életembe, hogy ez, vagy az, már ebbe a korba "nem illik".

- Senki nem fog zaklatni az örökségért.

- Senki nem fog a lakásásért beb@szni egy nyugdíjasházba.

2012. okt. 22. 06:39
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
45 vagyok, nem bántam meg.
2012. okt. 22. 07:14
 13/22 anonim ***** válasza:
20%

Ez mind kamuszöveg. Akkor nem lennének alkoholisták az egyedül maradt, biológiailag megromlott nők.

Az meg hogy mit fogsz gondolni több év múlva, nem tudhatod. Idióták!

2012. okt. 22. 08:22
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
41 vagyok és nem akarok gyereket, de a férjem igen. Mégsem szülök, mert tudom, hogy nekem így a jó. Ha gyerekem lenne akkor ő lenne az első, a férjem csak a második a sorban és ezt nem akarom. Azt akarom, hogy a férjem legyen a legfontosabb, ővele akarok foglalkozni, nem egy gyerekkel. Azt sem akarom, hogy ne jusson időm saját magamra sem. Párom nem segít a házimunkában, tudom, ha gyerekünk lenne, akkor lélegzetvételnyi időm sem lenne, güriznék egész nap. Na meg anyagilag sem állunk olyan jól. Nem fogom megbánni, ha nem születik gyermekünk.
2012. okt. 22. 08:24
 15/22 anonim ***** válasza:
21%

41 éves, véleményedet olvasva (szülsé után a gyereked lenne a legfontosabb, a férjed csak a második és ezt nem akarod) talán jobb is, ha nem szaporodsz.

Egy normális családban szülés után is a férj marad előrébb, mint a gyerek. Sőt, a férj férj marad, a nő nő, a gyerek meg gyerek.

2012. okt. 22. 10:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
"Egy normális családban szülés után is a férj marad előrébb, mint a gyerek. Sőt, a férj férj marad, a nő nő, a gyerek meg gyerek." Ez nem egy verseny!!! A gyerek az gyerek lesz a kapcsolatban, két ember vállalása. Nem lehet rangsorolni, hogy ki van előrébb. A gyerek aki kiszolgáltatott, élvez elsőbbséget bárkivel szemben is. De ez kb. olyan, mint amikor megkérdezik a gyereket, hogy kit szeretsz jobban, anyát vagy apát. Egyformán, de másért. Az anya is máshogy szereti a gyerekét és máshogy szereti a férjét, az egyik a szerelem, a másik a szeretet. Ezek nem felcserélhetőek, rangsorolhatóak, és nem összehasonlíthatóak.
2012. okt. 22. 10:25
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
megis a legtobb hazassag az elso gyerek utan megy tonkre.Akkor hogy is van ez?
2012. okt. 22. 10:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Nyilván nem bírja ki a kapcsolat, hogy egy másik is van a képben és egy másikra is (jelen esetben egy babára ) is kell figyelni.
2012. okt. 22. 10:38
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
A szüleim szomszédjáék megbánták: folyton sopánkodnak nekik, hogy milyen rossz most, hogy nincs aki rájuk nyissa az ajtót, mi meg folyton betoppanunk a szüleinkhez.
2012. okt. 22. 11:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki válik alkoholistává.

77 éves barátnőm (és nyugodtan nevezhetem így, mert iszonyú fiatalos és igényes a kora ellenére) soha nem ment férjhez, és soha nem szült gyereket.

Nagyon is boldog és egy kortyot sem iszik. Nem is leszbikus és nem is drogozik.

2012. okt. 22. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!