Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan kiakasztó, ha egy...

Miért olyan kiakasztó, ha egy héten egyszer fürdeni szeretnék?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben minden szombaton fürdök. Engedek egy kád vizet magamnak, és benne 'pancsolok' legalább egy órát. Apa viszont morog e miatt gyakran. Hiába kérdezem, miért, csak morog.

Miért? Olyan nagy baj?

2012. okt. 20. 18:23
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Max 10 perc a tusolás
2012. okt. 20. 19:29
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
A tusoló külön van, vagy a kádba? 10 perc alatt nem telik meg a kád? mert akkor mindegy, hogy fürdesz vagy tusolsz.
2012. okt. 20. 19:45
 13/28 anonim ***** válasza:
29%
Pazarolsz bőven elég 2 perc tus
2012. okt. 20. 21:45
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

Nekünk van két kisgyerekünk, akik minden este egy kád vízben fürdenek. Apuka reggel egy kád vízben fürdik. Én 2x tusolok 3-4 percet.

2 havonta a vízszámlánk 30!!!!! ezer ft.

Igaz, naponta mosok a gyerekek miatt.

2012. okt. 20. 22:13
 15/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudok mit mondani, mert mi pancsolósak vagyunk, így csak gondolom, hogy spórolni akar a vízzel.

Csak az jutott eszembe, hogy milyen szomorú, hogy egy családban ezen megy a vita! Nem az lenne a normális, hogy mindenki keres annyit, hogy egy kád víz fejenként ne okozzon problémát? B@sszus, ez nem lenne szabad, hogy luxus legyen! A másik, hogy 2 perces zuhany? Ha azt vesszük, hogy nem csak gyorsan lekened magad tusfürdővel, hanem mondjuk még borotvát is használsz, akkor, hogy férsz bele a 2 percbe? Persze el lehet zárni a vizet közben, de a száradó bőrön húzkodni a borotvát nem nagy élmény.

Az meg a másik, hogy milyen idegnyugtató ellazulni egy kád vízben, vagy folyatni magadra a forró vizet...

Nem bántásból, értem, hogy van aki kénytelen ezen spórolni, csak felháborító, hogy ez luxus kategória legyen!

2012. okt. 20. 22:45
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
Mondd neki,hogy rá is ráférne már egy kis tusolás B+.Ha a szép szóra megsértődik...
2012. okt. 20. 23:44
 17/28 anonim ***** válasza:
22%
14-esnek üzenem, apuka is rászokhatna a tusolásra...
2012. okt. 20. 23:57
 18/28 A kérdező kommentje:
Ha így tudom, nem írom ki ezt a kérdést... :(
2012. okt. 21. 11:30
 19/28 Pötyös Panni ***** válasza:
40%
Nem tartom nagy bajnak.Apukáddal viszont sokkal nagyobb a baj..Nekem pl.nincs autóm de beledöglenék ha nem fürödhetnék meg minden nap egy kád vízben.Utána még le is zuhanyzom.Na most páran biztos a szívükhöz kaptak.:D
2012. okt. 22. 00:11
 20/28 anonim ***** válasza:
63%
Esetleg találj egy megoldást, amivel a fürdővizet újrahasznosíthatod. Pl: használj természetes szappant és akkor lehet vele locsolni (ha van kertetek, akkor pár vödör víz simán úgyis elfogy locsolásra.) Vagy sokan még a WC-t leöblítik vele. Anyukám néha fürdés után nem engedi le a vizet, hanem beáztat ruhákat, amik nagyon piszkosak. Amúgyis langyos vízbe kéne, meg hasonló mennyiséget elhasználna a mosógép előáztatási programja is. Lehetne még vele autót mosni, szerintem egy apuka se morogna, ha a gyereke lemosná helyette a kocsiját:)
2012. okt. 22. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!