A párom mindig az anyjának ad igazat amikor náluk vagyunk. Ez normális?
Többször is előfordult már, hogy a drága "anyósjelöltemet" előrébb helyezte, mint engem. Ma is emiatt kaptunk össze.
Eljöttük hozzájuk, de nem volt vacsorára kaja, csak maradékok. Náluk ez a szokás, hogy szombaton van a nagybevásárlás, pénteken mindenki azt eszi, amit talál. Ma is vacsoránál párom szardíniát, az öccse májkrémes kenyeret, párom apukája szendvicset evett. "Anyósom" elém rakott egy dobozt, hogy válasszak belőle valamit. Szépen megköszöntem, de végül visszautasítottam, mondván hogy nem vagyok éhes. Végül rendeltem pizzát, amit leendő anyósom meglátott. Páromat akartam meglepni vele, de ő lehordott, hogy mennyire megbántottam ezzel az anyját, mondta, hogy kérjek tőle bocsánatot. Szerintem nem követtem el bűnt, én csak neki akartam jót, hogy nem kell hideg kaját ennie vacsorára, mint a szegényeknek.. Erre a fejemhez vágta, hogy néha "milyen hihetetlenül ostoba" vagyok.
Nálatok is előrébb van az anyuka, mint ti? Hogy viselitek?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!