A párom mindig az anyjának ad igazat amikor náluk vagyunk. Ez normális?
Többször is előfordult már, hogy a drága "anyósjelöltemet" előrébb helyezte, mint engem. Ma is emiatt kaptunk össze.
Eljöttük hozzájuk, de nem volt vacsorára kaja, csak maradékok. Náluk ez a szokás, hogy szombaton van a nagybevásárlás, pénteken mindenki azt eszi, amit talál. Ma is vacsoránál párom szardíniát, az öccse májkrémes kenyeret, párom apukája szendvicset evett. "Anyósom" elém rakott egy dobozt, hogy válasszak belőle valamit. Szépen megköszöntem, de végül visszautasítottam, mondván hogy nem vagyok éhes. Végül rendeltem pizzát, amit leendő anyósom meglátott. Páromat akartam meglepni vele, de ő lehordott, hogy mennyire megbántottam ezzel az anyját, mondta, hogy kérjek tőle bocsánatot. Szerintem nem követtem el bűnt, én csak neki akartam jót, hogy nem kell hideg kaját ennie vacsorára, mint a szegényeknek.. Erre a fejemhez vágta, hogy néha "milyen hihetetlenül ostoba" vagyok.
Nálatok is előrébb van az anyuka, mint ti? Hogy viselitek?
23/N
amugy meg igy visszagondolva a pàrod csak azèrt hisztizett mert anyuka meglàtta..nem azèrt mert o nem akarta volna a pizzàt sunyiba megenni....
ha nem làtja meg anyos,hidd el megette volna boldogan...
8as válaszolónak:
Nem vendégségben voltunk. Párom minden hónapban lemegy a szüleihez egy hétvégére, "vizitre". Általában én is vele tartok. Segít a ház körül, megbeszélik kivel mi van.
A másik dolog:
Már egy éve nem lakik velük, de az anyja hetente elbuszozik hozzánk, hol egy zacskó paradicsommal, hol lecsóval. Persze előzetes bejelentés nélkül. Párom szerint nagyon rendes dolog tőle, örül is neki, én már kevésbé, mert van érzéke hozzám hogy mindig a legrosszabb pillanatban állítson be..
Ha valaha lesz fia csak az ilyen nők kerüljék el más nem is számít.
Igen nagyon szemét húzás volt tőled.
nem azzal bántottad meg az anyját hogy pizzát rendeletél hanem hogy azt mondtad nem vagy éhes MÉGIS pizzát rendeltél. ha csak ott akkor megmondod hogy ó most nem kívánom a hidegkaját rendelek inkább pizzát akkor no problem.
másik dolog ami eszembe jutott: kicsit kevered a szezont a fazonnal. mi az hogy mindig az anyjának ad igazat? talán annak, akinek igaza van, nem? ha az anyjának van igaza, akkor neki. ha neked, akkor neked. ez nagyon nem az a kategória, aminek te hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!