Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed olyan nőről...

Mi a véleményed olyan nőről aki 39 (! ) évesen még soha nem dolgozott?

Figyelt kérdés

Pest megyében lakik tehát lenne munka. Még mindig a szüleivel él! Rendbe teszi a kertet, főz és ennyi.

20 éves osztálytalálkozónkon mesélte, nem hittem a fülemnek!

(Mielőtt megkérdeznétek nem cigány)!

2012. okt. 19. 15:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Az ő és a családja dolga, ha nekik így jó, így akarják és főleg amíg így tudják csinálni. Ez az állapot biztos nem tarthat örökké, előbb-utóbb lépnie kell valamerre. De ez is az ő dolga.
2012. okt. 19. 20:45
 22/28 anonim ***** válasza:
63%
Nem lehet,hogy értelmi fogyatékos?
2012. okt. 19. 21:08
 23/28 anonim ***** válasza:
47%

"Ha ennyi volt az elet celja csak gratulalni tudok."

Miért neked az az élet célod, hogy dolgozz?

"Nem azért élünk, hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk, hogy éljünk."

2012. okt. 19. 22:15
 24/28 anonim ***** válasza:

Nézd meg kik kapnak segélyeket és miket és utána mondj rám bármit.

Nem csak munkanélküli segély létezik.

Azt meg senki nem teheti meg, hogy csak úgy nem fizeti ki az adót. Egyébként meg semelyik kategóriát sem szívesen "tartom el". A kérdésben szereplőt sem.

Engem pedig nem kell sajnálni, én imádom a munkám, azért élek, odáig vagyok érte, belebetegednék, ha nem csinálhatnám.

Még ha a pénzt hagyjuk is, akkor is utána mi lesz vele, ha nem marad senkije? Nézz meg pár ilyen embert, és akkor majd rájössz miről beszélek.

2012. okt. 19. 23:32
 25/28 anonim ***** válasza:

Ma 22:15!

Az ember általában olyan hivatást választ amit szeret és szivesen csinál. Nekem nem koma a munka.

Egyébként az én élet célom az, hogy Boldog Családom legyen a jövőben és Mindent megtudjak adni nekik mind Lelkiekben mind Anyagiakban (teszem hozzá önerőböl)

15 éves korom óta mindenért megdolgoztam. És BÜSZKE vagyok rá, hogy 21 évesen Van mit felmutatnom az életnek, anélkül, hogy bárkire rászorultam volna.

Egyébként semmi bajom a kérdésben szereplő nőről. Egyszerűen, ha belegondolom magam a helyébe rosszul leszek. Leélte az életét a 4 "fal" között. Se CSALÁDJA, Se GYEREKE ... Semmimég csak hivatása, munkája sincs... semmi ami igazából értelmet adhatna egy életnek. (Ja szülein kivűl... akik ugye nem halhatatlanok (sajnos).)És úgy tűnik erre büszke is. Ami nem baj, mert ha neki ez igy jó és megfelel ám legyen nem az én bajom. Csak nem szivesen lennék a helyébe amikor tök egyedül marad és azt sem tudja majd mit kezdjen magával.

Tudom, hogy sok embernek Koma a munka. De aki erre irigy a szánalmasabbnál is szánalmasabb. SZERINTEM. De az ugye az ujjunk sem egyforma....!

2012. okt. 20. 00:07
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem szerepelt sehol, hogy van-e gyereke vagy nincs.
2012. okt. 20. 08:09
 27/28 anonim ***** válasza:

Az se, hogy van.

" Még mindig a szüleivel él! Rendbe teszi a kertet, főz és ennyi. " Ebből következtettem arra, hogy nincs. Sztem, ha lenne ott lenne az is, hogy Gyereket nevel.

2012. okt. 21. 02:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valamilyen betegsége van,amit nem köt mások orrára.

Én is olyan betegséggel élek,hogy valószínűleg sosem fogok tudni dolgozni,alkalmazottként,normál életet élni.

Én még 10 évvel fiatalabb vagyok.

Hidd el nem kellemes és senkinek nem kielégítő így élni.Egészséges lenni,és dolgozni sokkal jobb,mint tengődni a nyomorban,elhiheted.

Nyomós ok kell legyen valakinek,ha nem dolgozik.

Valószínűleg nincs más választása.

2018. jan. 6. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!