Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföld! Kinek hogy sikerült...

Külföld! Kinek hogy sikerült kimenni, aki kinnt dolgozik vagy dolgozott?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődni szeretnék hogy nektek hogyan sikerült kijutni,hogyan intéztétek el,és hova mentetek,mit dolgoztatok?? Aki már volt vagy van kinnt leírná a tapasztalatát?? Én ki szeretnék menni,csak egyszerűen nem tudom hogy induljak el,ismerősöm senki nincs kinnt,így nehezebb tudom. 20 éves vagyok kozmetikus szakmával és érettségivel mennyi esélyem lenne kimenni?
2012. okt. 17. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

olvasgasd a ezt a blogot, nagyon sok történet és tanács van:

[link]

2012. okt. 17. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem azzal hogy kint az érettségid semmire nem jó. A kozmetikusi szakmád meg azért rizikós mert vendégkörrel kell rendelkezned.

Én amikor kijöttem szintén nem volt senkink kint. Se rokon se barát. Először a párom jött ki. Volt egy kis kezdőtőke, és megvolt a repülőjegy. Kirepült, és itt kint helyben keresett munkát magának. Mivel tud angolul pár napon belül kapott is állást. Én nekem nehezebb volt, mert alig beszéltem angolul. De kijöttem a párom után. Sokáig tartott de végül is én kaptam munkát. Mindent itt helyben intéztünk el mindenféle segítség nélkül. Az évek alatt jobb lett az angol tudásunk, és egyre jobb munkát találtunk. Igaz sok év kellett hozzá, de jelenleg a párom a szakmájában dolgozik (villanyszerelő) és meg nyomdában dolgozom a szakmámban. Szépen elvagyunk..

<angliai lakos>

2012. okt. 17. 20:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az érettségivel nem megyek semmire,de a kozmetikus szakma érettségihez kötött! Így muszáj! Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 17. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nyelvet beszélsz? Én pl Olaszországban dolgoztam és véletlenül sem a szakmámban!:)de indulásnak jó volt!:) Ott pl szinte egyáltalán nem számít milyen papírjaid vannak,csak az,hogy mennyire tudod a nyelvet és az adott munkakört amiben dolgozol!:) Én fél évig voltam kint és meg voltam elégedve!Majd hazajöttem,de megyek vissza!:)jah és egy állásközvetítő cégen keresztül mentem,de persze nem magyarországi!:)
2012. okt. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!