Külföld! Kinek hogy sikerült kimenni, aki kinnt dolgozik vagy dolgozott?
olvasgasd a ezt a blogot, nagyon sok történet és tanács van:
Kezdem azzal hogy kint az érettségid semmire nem jó. A kozmetikusi szakmád meg azért rizikós mert vendégkörrel kell rendelkezned.
Én amikor kijöttem szintén nem volt senkink kint. Se rokon se barát. Először a párom jött ki. Volt egy kis kezdőtőke, és megvolt a repülőjegy. Kirepült, és itt kint helyben keresett munkát magának. Mivel tud angolul pár napon belül kapott is állást. Én nekem nehezebb volt, mert alig beszéltem angolul. De kijöttem a párom után. Sokáig tartott de végül is én kaptam munkát. Mindent itt helyben intéztünk el mindenféle segítség nélkül. Az évek alatt jobb lett az angol tudásunk, és egyre jobb munkát találtunk. Igaz sok év kellett hozzá, de jelenleg a párom a szakmájában dolgozik (villanyszerelő) és meg nyomdában dolgozom a szakmámban. Szépen elvagyunk..
<angliai lakos>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!