Mi a véleményed olyan nőről aki 39 (! ) évesen még soha nem dolgozott?
Figyelt kérdés
Pest megyében lakik tehát lenne munka. Még mindig a szüleivel él! Rendbe teszi a kertet, főz és ennyi.
20 éves osztálytalálkozónkon mesélte, nem hittem a fülemnek!
(Mielőtt megkérdeznétek nem cigány)!
2012. okt. 19. 15:06
1/28 anonim válasza:
Ha megteheti, tegye... Én nem tenném. Se gyereke, se senkije? Furcsa, hogy ennyire céltalan és megelégszik azzal, hogy megfőz, kimos, eltartják. Nem ítélkezem senki felett.
2/28 anonim válasza:
Ha O ezt megengedheti maganak akk Amen. Ha ennyi volt az elet celja csak gratulalni tudok. De, ha neki igy jo aldasom reaja. Egy biztos a peldakepem nem egy ilyen no lesz.
3/28 anonim válasza:
JÓ neki,kérdezd meg,hogy csinálja.
4/28 anonim válasza:
Hát ha megteheti és mondjuk családdal és a gerekekkel és a házimunkát ellátja akkor egészségére.Bár én nem tudnék úgy élni..
5/28 anonim válasza:
A háztartási munka is munka.Ha így él, ara biztos megvan a jó oka.Az is lehet, hogy beteg, csak nem veri nagy dobra.Nem a munkája szerint kellene megítélni az embereket!Attól, hogy otthon van, még lehet jó ember!
6/28 anonim válasza:
Nem beteg?
Van rokonom,35 éves,szüleivel él,kertben eldolgozgat,de beteg a szive,nem tud dolgozni 1-1 óránál többet.
Látszani nem látszik semmi,nem is tudják csak a közeli ismerősei,más meg csodálkzik mint te (volt osztálytársai se tudják,tudták)
7/28 anonim válasza:
Azokról rosszabb véleményem van, akik árgus szemmel lesik, ki mivel tölti az idejét és ledolgozott évek számában mérik az embert.
8/28 anonim válasza:
Nem kell ítélkezni, nem kell példaképnek lennie, van akinek az , a többi meg csak azért írja mert kénytelen elfogadni , hogy neki törnie kell magát és akkor már harcol is mellette. Más választása úgy sincs. Ha megteheti tegye, nem mondta senki , hogy nincs életcélja ez nagyon infószegény így, lehet van hobbija csak nem említette. Ítélkezni csak az fog aki irigy, és nem teheti meg, hogy azt csináljon amit akar 0 munkával.
9/28 anonim válasza:
Attól hogy Pest megyében van munka még nem azt jelenti hogy, számára is van olyan hely ami a végzettségének megfelel
Sok minden állhat a háttérben, betegség, telhetősség stb
Lehet erotikus dolgokat csinál pénzért ami nem minősül munkának ha azt vesszük :)
20/F
10/28 anonim válasza:
hm valamit nagyon jól csinál:) én megszakadok napi 9órába még sincs pénzem:S pedig be osztom...és még csak pálya kezdő vagyok:S mi lesz később..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!