Miért gondolja mindenki azt, hogy ha valaki 20 évesen szült, az vagy nem járt iskolába, vagy nem dolgozott előtte, vagy kissebbséghez tartozik?
Te vagy a kivétel,aki erősíti a szabályt...
Na jó nem,de amúgy többségében sajnos ez tényleg így van,sokaknak nincs erejük,pénzük,idejük...stb. hogy kijárják a sulit.Becsületedre váljék,hogy te mindezt végig csináltad a bab mellett.
Ehhez csak gratulálni tudok,jó lenne,ha mindenki így tenne.
Én sem gondolom,barátnőm 18 évesen szült először majd 20 évesen máodszor mégsem tartozik a kérdésben felsorolt egyik élethelyzetbe sem.Együtt csináltuk terhesen végig a gimnázium(!) utolsó évét,szinte kitűnőre érettségit én meg közben tövig rágtam a körmeim,hogy mikor szül már meg.Ő is dolgozott a két baba közt és nincs semmi ami kisebbé tenné őt:)
Elszomorít,hogy erre gondolnak az emberek ahogy téged is,de hát ez van,ha az emberekben benne van alapból egy elítélés akkor azt kiírtan már nem lehet...
Szia!
:) Én 19 éves voltam amikor terhes lettem az elsö fiammal, és most vagyok 25. Azota már megszületett a második kisfiam is aki most 7 és fél honapos!
Én sajnos abba hagytam az iskolát de nem azért mert lusta lettem volna folytatni, hanem sok minden közbejött.
Mikor a nagyobbik fiam másfél éves lett már mentem is dolgozni, és akkor hagytam abba amikor terheslettem!
Én sem tartozom a kisebbséghez, normális magyar fiatal nő vagyok, boldog házasságban, és sokszor rolam is azt gondolják amit rolad, és nekem is rosszul esik, mert mikor látják hogy 2 gyerek és még fiatal is vagyok, valahogy lenéznek, holott talán jobban élünk mint ök!
Szoval együtt érzek veled! De már nem foglalkozom az ilyen emberekkel! :)
További kellemes napot neked!
Üdv: egy 25 éves 2 gyerekes anya! :)))
Szia!Pfff,ez egy igazán jó kérdés!Talán mert mostanában "még rohanóbb" életet élnek az emberek,mindenki karriert,jó állást és ezzel párhuzamosan sok pénzt szeretne.Ebbe pedig nem fér bele az,hogy egy lány a huszas évei elején szüljön babát.Sajnos.Húsz évvel ezelőtt teljesen természetes volt fiatalon megházasodni és gyermeket vállalni,de mint említettem,most más a divat.
Kisfiam 7 hónapos,én 24 éves vagyok,boldog kapcsolatban 6 éve.Saját házunk,a mostani rossz időkben stabil anyagi helyzetünk van.
A babavárás idején többször mentünk együtt vásárolni anyukámmal,míg a párom dolgozott (veszélyeztetett terhesen otthon töltöttem az utolsó 4 hónapot) és annyi lesajnáló tekintet szegeződött rám,mint soha előtte. :)
Anyával ezen mosolyogtunk,az emberek zöme azt gondolta,hogy "jaj,szegény"....de sok fintorgó,ironikus arcot is láttunk.A szülést követően öten voltunk friss anyukák a kórteremben.Rajtam kívül mindnyájan 30 fölött voltak,egyértelműen jelezték,hogy én nem vagyok közéjük való.Nagyon rosszul esett.:( Na igen,az én esetemben is anélkül ítéltek,hogy ismernének....első pillantás alapján.De mindegy is,boldogok vagyunk (kopp kopp) :) és nem is érdekel más.Ti se foglalkozzatok a rosszindulatú emberekkel,nem érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!