Mi a véleményed olyan nőről aki 39 (! ) évesen még soha nem dolgozott?
Pest megyében lakik tehát lenne munka. Még mindig a szüleivel él! Rendbe teszi a kertet, főz és ennyi.
20 éves osztálytalálkozónkon mesélte, nem hittem a fülemnek!
(Mielőtt megkérdeznétek nem cigány)!
Igen az ő dolga,de mi lesz vele később? A szülei sem élnek örökké,és miből lesz nyugdíja?
Anyósom kb is ilyen! 58évesen jó ha 10évet dolgozott(bölcsőde),most meg sír a szája hogy nincs nyugdíja! Kapja a szoc segélyt,de meg van ijedve nehogy elvigyék közmunkára. Ja meg persze a gyerekeitől kéreget kölcsönt!:(
"Igen az ő dolga,de mi lesz vele később? A szülei sem élnek örökké,és miből lesz nyugdíja?"
Ez is az ő dolga.
Remélem ha semmi baja nincs, akkor nem kap semmiféle támogatást az államtól.
Más esetben baromira nem érdekel, általában nem barátkozom ilyen emberekkel, mert én karrierista vagyok, nem értem meg magam azokkal, akiket a főzés kielégít.
Az utolsó mondatért: nem szégyelled magad? Ez színtiszta előítélet!
Kosztolányi Dezső: Pacsirta. Olvasni kellene, nem ítékezni mások felől.
Részemről szívből sajnálom a szerencsétlent. Rettenetes szülei lehetnek annak, akit képesek ilyen kegyetlenül kalitkába zárni. Fel sem fogják, hogy ha meghalnak, mi lesz a soha-nem-dolgozott lánnyal? Nincs férje, nincs gyereke - soha nem engedték leválni magukról.
Anyám valakai főnöke volt iylen nyomorult sorssal megverve, csak ő dolgozott. Amikor meghaltak a drágalátos szülei, megörökölt egy zsák pénzt, egy liabfarmot, és világnyi magányt. Fél év múlva meghalt.
ma 19:07
most azért mert a te eszed addig tart, hogy szerinted az aki nem dolgozik már segélyt kap , attól ne rajtam töltsd ki...az adót befizeted az arra megy a mire az állam akarja , ha nem tetszik ne fizesd az adót és akkor nem pénzeled, sem a cigányokat, sem a börtöntöltelékeket sem a 20 gyerekes csöveseket..inkább pénzelném őt mint az előbbieket, és ha így gondolod meg felháborodsz akkor ne sajnáld meg ítélkezz felette, mert valószínű csak féltékeny vagy mert neked igenis sót kell nyalni, hogy meg tudj élni, neki meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!