Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is van abban...

Szerintetek is van abban valami, hogy sok évnyi magány után egyszerűen megbolondulnak az emberek?

Figyelt kérdés

Szerintem a magányba bele lehet őrülni.Volt egy ilyen időszakom,nemrégen lett vége és a végére már azt hittem,hogy komolyan meg fogok őrülni.Rajtam ez úgy jött ki,hogy mindenkiben az ellenséget látom és hogy félek éjszaka hazamenni egyedül,ami azért furcsa,mert eddig ezzel sosem volt problémám,évekig jártam haza munkából,meg egyéb helyekről éjfél felé.Most meg...

Mit gondoltok erről?Másnak van ilyen tapasztalat?

2012. okt. 18. 22:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Megőrülni úgy is lehet, hogy tudod. Mondjuk attól függ, hogy te mit nevezel őrültségnek. Ha a mentális betegségeket, akkor a depressziós, a pánikbeteg, a szociális fóbiás, a bordeline tudja, hogy beteg, de mondjuk egy paranoid skizofrén nem.
2012. okt. 19. 01:33
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

"Persze hogy van ilyen. Itt a gyakorin is rengeteg lúzer van, ezek a 25-27 éves szüzek, és egymást biztatják, meg szerintük még semmiről sem késtek le. Hát röhejes! Azok is már megbolondultak."

Hmm valaki nagy igazságot mondott ki:D

Egyébként 25 évesen nem öreg az ember, de nem ennyi idősen kellene elkezdeni a "Megadod a számod?" c dolgot.

Most vagyok 24, 15 évesen volt az első barátnőm, el se tudnám képzelni milyen lett volna, ha nem lett volna soha meg még nem is lenne akkor legalább egy évig.

2012. okt. 19. 03:11
 13/17 anonim ***** válasza:
A megbolondulnak talán túlzás. De, hogy a személyiségük megváltozik az biztos. De ezen lehet segíteni, nem végleges állapot.
2012. okt. 19. 09:16
 14/17 anonim ***** válasza:

szerintem ez hülyeség, 26 éves vagyok, 5 éve nincskapcsolatom, nem volt rá időm suli, aztán munka mellett. És imádok így élni, igazából úgy hozzászoktam hogy nem is nagyon mondok igent randimeghívásokra:)

van pár szánalmas ember aki nem tud meglenni kapcsolat nélkül, de ők alapból Taigetosz pozitívak, így hadd bolonduljanak meg!

2012. okt. 19. 15:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez embertől függ. Van, aki ha egy napig saját magával kell, hogy legyen, már levetné magát a hídról, van, aki hosszú éveket él egyedül, teljesen normálisan. Kinek mire van igénye.
2012. okt. 19. 16:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Marhaság. Én egy hosszú kapcsolatba őrültem bele, szerencsére vége lett, azóta egyre normálisabb vagyok, imádok egyedül lenni.
2012. okt. 19. 17:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Lehet,jobban kellett volna fogalmaznom.A társas magány is magány,de ha csak a társas magány és a rendes magány között lehet választani sok ideig,az azért eléggé alátesz.Mindkettőben volt részem.Amúgy tényleg sok olyan ember van,aki szeret egyedülálló lenni,ismerek nem is egyet,de én tudom magamról,hogy nem vagyok ilyen.Én nagyon igénylem,hogy mellettem legyenek.
2012. okt. 19. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!