Szerintetek is van abban valami, hogy sok évnyi magány után egyszerűen megbolondulnak az emberek?
Szerintem a magányba bele lehet őrülni.Volt egy ilyen időszakom,nemrégen lett vége és a végére már azt hittem,hogy komolyan meg fogok őrülni.Rajtam ez úgy jött ki,hogy mindenkiben az ellenséget látom és hogy félek éjszaka hazamenni egyedül,ami azért furcsa,mert eddig ezzel sosem volt problémám,évekig jártam haza munkából,meg egyéb helyekről éjfél felé.Most meg...
Mit gondoltok erről?Másnak van ilyen tapasztalat?
"Persze hogy van ilyen. Itt a gyakorin is rengeteg lúzer van, ezek a 25-27 éves szüzek, és egymást biztatják, meg szerintük még semmiről sem késtek le. Hát röhejes! Azok is már megbolondultak."
Hmm valaki nagy igazságot mondott ki:D
Egyébként 25 évesen nem öreg az ember, de nem ennyi idősen kellene elkezdeni a "Megadod a számod?" c dolgot.
Most vagyok 24, 15 évesen volt az első barátnőm, el se tudnám képzelni milyen lett volna, ha nem lett volna soha meg még nem is lenne akkor legalább egy évig.
szerintem ez hülyeség, 26 éves vagyok, 5 éve nincskapcsolatom, nem volt rá időm suli, aztán munka mellett. És imádok így élni, igazából úgy hozzászoktam hogy nem is nagyon mondok igent randimeghívásokra:)
van pár szánalmas ember aki nem tud meglenni kapcsolat nélkül, de ők alapból Taigetosz pozitívak, így hadd bolonduljanak meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!