Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt az ürességet...

Hogy lehet ezt az ürességet elviselni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves fiú vagyok és egyszerűen teljesen üresnek érzem magam és az életem... egyszerűen sose volt igazi boldogságban még részem. Barátaim régebben még voltak, de most már azok sincsenek, egész nyári szünetben itthon ültem. A tanulás se megy ahogy mennie kéne, mert valahogy butának érzem magam hozzá és az életben se találom meg a célomat... most lehetek megint elsős a középiskolába, mert sikerült megbuknom. Egyszerűen nincs az az ember, akit érdekelnék tehát először még érdekesnek találnak, aztán utána már nem is beszélnek velem, mert egyszerűen nincs közös témánk senkivel. Tv-t nem szoktam nézni se sokat gépezni egész nap itthon ülök egyedül, ha nincs iskola és már nagyon belefáradtam ebbe.

Volt még valaki így, és ha igen hogyan jött ki ebből a helyzetből? nem vagyok depressziós, csak egyszerűen üres az életem, és így értelmetlennek tartom és változtatni meg valahogy sose sikerült rajta.

Köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 2. 14:27
 1/2 anonim válasza:
100%

Már voltam így és elég nehéz kigyógyulni belőle, de én egyszerűen csak kiírtam magamból. Nem tudom hogyan, de sikerült. Blogba kezdtem. Elkezdtem másként értékelni azt, ami körülöttem van. Lényegében, ez a kulcs a boldogsághoz.

De rengeteg film is van, zene, amik segítettek. Pl. a Forrest Gump, vagy a Boldogság keresése.

Az életed nem értelmetlen, biztos van valami, amiért okkal vagy itt, maximum még nem találtad meg. És ez nem feltétlenül fizikai feladat.

És tedd fel magadban a kérdést, miért nincsenek barátaid?

Ezt az egészet, ahogy most érzel, te okoztad magadnak. Erősnek kell lenni.:)

16/l

2012. szept. 2. 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:

A te korodban ez az érzés nem meglepő. Tudod, a hormonok is befolyásolják az érzéseket, ami ellen nem sok mindent tudsz tenni. De van, ami rajtad múlik.

Találj valami hobbit magadnak. Biztos van valami, ami érdekel. Vagy kezdj el sportolni, ha még nem tetted.

Barátokra pedig szükség van, de idő kell hozzá. Ha a környezetedben nincsen olyan ember, akivel beszélgethetnél, akkor keress a neten olyan fórumokat, ahol közös az érdeklődési köröd más emberekkel. Ott is kiszoktak alakulni barátságok. Tapasztalatból mondom, hogy néha az idegen emberekkel, arctalanul való csevegés is segíthet.

Sok sikert és ne add fel! :)

2012. szept. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!