Miért nincs senkim?
Tudom, hogy a tinédzserek utálják, ha az idősebbek atyáskodva leszólják őket, de én is voltam 16 éves, és én baromira nem foglalkoztam ilyen problémákkal. Jártam suliba, ott baromkodtunk a haverokkal, itthon meg az öcsémmel és kész. Szóval volt a család, meg a haverok. Barátnőm 24 éves koromig nem volt. Te akkor szerencsétlenebb vagy mosrt, mint amilyen én voltam 16 évesen?
30/F
Ha ellököd magadtól az embereket, hogy tudnának közeledni hozzád? Ha falakat emelsz magad köré, hogy jussanak be rajtuk? Te is tudod, talán ismered is az okát annak, amiért így alakult a viselkedésed -> ezt az okot kellene feldolgoznod magadban.
Te csak egy nagypofájú lázadó akarsz lenni, mert azt hiszed, attól majd menő, felnőtt leszel. Hát közlöm, hoy kib@szottul nem, és még kevésbé fognak úgy kezelni. Te is tudod, hogy nem vagy az, aminek mutatod magad, mi lenne, ha felvállalnád, aki valójában vagy? Mit veszíthetsz?
alázat.én is utálom a megjátszós hülye gyerekeket,akik azt hiszik h a nagy pofájukkal bármit is érnek.de akkor is alázatosnak kell lenned,mert én is pont ebben a cipőben járok és megtanultam h ha a számomra nem szimpatikus emberekkel (tehát a nagymenő f*szokkal) folyton összeveszek,akkor olyanok is furcsán fognak nézni rám akikkel egyébként jóba lennék.
nem kell nyalizni,csak ha olyan a helyzet,bólogass majd állj arrébb.
még 1 jó tanács:néhányan maszkot húznak az emberek előtt,ezért ha figyelmes vagy,talán benézhetsz a maszkok alá és így szert tehetsz pár barátra...
Ember, ez egy társadalom! Itt nem tudsz úgy normálisan létezni, hogy neked mindenkivel konfliktusod van, mert nagy a pofád és képtelen vagy kompromisszumokat kötni másokkal.
7 milliárd ember van a Földön, itt sose fog mindenki véleménye megegyezni. És akkor mi van? Ha valaki mást gondol, mint te, akkor ne konfliktusba keveredj vele, hanem hagyd rá. Az ő élete, az ő véleménye, ennyi, ez nem fogja a te életszínvonalad rombolni.
Tanulj meg kompromisszumot kötni és elfogadni másokat, ez a titok. Te sem vagy tökéletes, más sem lesz, de amíg ilyen "én őszinte vagyok, hú de nem fogom be ezért" stílusod van, ne is számíts igazi barátokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!