Szerintetek vissza akar menni a volt férjéhez vagy miért viselkedik így?
Hát pajti, komoly okod van aggódni.
Lehet, hogy akkor járnál jobban, ha visszamenne - ezen még nem gondolkoztál?
Szirintem ideje lelépned. sajnos ez a helyzet. ne várd meg amíg ténylegesen megcsal. Teljesen egyértelmű hogy nincs túl a pasason. Nekem is van egy volt barátom akivel szinte napi kapcsolatban vagyunk. De semmi titkosat nem csinálunk, a felesége is bármikor hallhatná amit beszélünk. nem smsezgetünk meg titkolózunk. Ha lenne olyan titka amit az aktuális barátomnak nem mondhatok el, mert megkér hogy ne terjesszem, akkor megmondanám hogy ne haragudjon de ez a másik titka, de semmi extrát nem takar. ennyi.
Akkor lennék ingerült ha féltékenykedne az új barátom és megjegyzéseket tenne és nem lenne képes elfogadni hogy a másikkal a barátság fennmaradt. De azt hiszem nálatok 2 év után nem erről van szó.
Az jutott eszembe, h esetleg nem szándékosan csinálja-e, mert így akar féltékennyé tenni ??
Csak mert ez annyira átlátszó viselkedés, tudnia kellene, h neked ez nem tetszik és a leírásod alapján nem sokat tett érte, h megnyugtasson..
Őrizd meg a méltóságod, és dobd ki, mielőtt ő dob téged - mert várható, hogy az lesz a következő lépése.
Keress egy érettebb nőt, aki alkalmas is egy kapcsolatra. ("de azt mondta, hogy semmi közöm hozzá" ha két év után ezt mondaná nekem a párom, rögtön kidobnám. Inkább szenvedek nélküle pár hónapot, minthogy vele legyek, miközben szinte az orrom előtt csal meg az exével...)
20L
Szerintem hagyd el a barátnődet, igazán tudhatná, hogy milyen rosszul esik ez neked, hogy az ex férjével így tartja a kapcsolatot... vagyis nem is az a baj, hogy tartja vele a kapcsolatot, hanem az, hogy titkolódzik előtted, és hogy támad azzal, hogy ne képzelődj már... hát ez nem csak képzelődés!
Az egyik előttem válaszoló jól mondta: hagyd el, mielőtt ő hagyna el téged. Tudom, hogy nehéz kilépni egy párkapcsolatból, de ha már nincs bizalom, akkor felesleges fent tartani :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!