Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történne a magyar családokk...

Mi történne a magyar családokkal ha egy hétre megszűnne a tv-adás és nem lenne net szolgáltatás?

Figyelt kérdés
megismernék vége egymást vagy rájönnének hogy idegenekkel éltek eddig együtt, esetleg más opció?
2012. okt. 17. 21:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
59%
Velünk semmi. Elromlott a számítógépem, de lusta vagyok elcipelni a szervizig, így otthon porfogó csupán, net kilőve. :) Mivel a gyerekek állandóan mesét néznek, így én nem is tv-zek, de nem is hiányzik. Számomra egy a lényeg, a könyvek maradjanak meg. Amúgy meg költözésnél nem csak 1 hétig nem volt nálunk tv, és net. És nagyon buli volt, még a gyerekek sem hiányolták.
2012. okt. 18. 10:50
 32/38 anonim ***** válasza:
Még több válóper, mert leülnének beszélgetni és rájönnénk hogy nem ismerik és főként nem is szeretik a másikat!
2012. okt. 18. 11:59
 33/38 anonim válasza:
ööö szoktam nézni TV-t és netezni is sokat netezek de ha egyik sem lenne sem dőlne össze a világ van családom vannak barátaim rám különösen nagy hatással nem lenne :D:D:D
2012. okt. 18. 12:57
 34/38 anonim ***** válasza:
Elkezdenének beszélgetni, olvasni ,táncolni ,nevetni ..-és zenélni!
2012. okt. 18. 14:36
 35/38 anonim ***** válasza:

tv nálunk egyáltalán nincs, nem is lesz, nem hiányzik.

net nélkül viszont nem igazán tudnék meglenni, a párom se. időjárás, hírek, szórakozás, GYK :) kell az. :) rádiót is szeretek hallgatni, rengeteg érdekes műsor van benne.

egyébként nagyon sokat beszélgetünk esténként, nem a net tölti ki az életünket.

anyámmal is minden este órákat beszélgettem tini koromban, míg együtt laktunk. annak ellenére, hogy 2 műszakba járt dolgozni.

2012. okt. 18. 22:06
 36/38 anonim ***** válasza:

# 9

IGGGGGGGAZÁN nem szeretnék szőrszálhasogató lenni, de az Adáshiba nem egy színdarab film helyett? :)

Bocsi.

2012. okt. 19. 00:23
 37/38 anonim ***** válasza:
Tévét nem nézek mert csak megfájdulna a fejem a sok "Ikszfaktortól" meg a többi baromságtól,de ha netem nem lenne....Azt hiszem kicsit feszültebb lennék mint általában.Anyukámmal és öcsémmel így is tudok beszélgetni,csak úgy kicsit nehéz,hogy ő egy műszakban dolgozik én pedig négyben,öcsém pedig minden héten másképp jár suliba.Valamivel meg el kell ütnöm az időt,amíg egyedül vagyok otthon.Szerencsére ismerjük és szeretjük egymást,nyilván nem lenne világvége,de nem örülnék neki.25/N
2012. okt. 20. 22:22
 38/38 anonim ***** válasza:

Harminchatos! De bizony, az egy színdarab.

Méghozzá Szakonyi Károly írta, a Pesti színházban játszották, parádés szereposztásban: Páger Antal, Bulla Elma, Béres Ilona, Ernyei Béla, Halász Judit, Nagy Gábor és Tahi Tóth László.

2012. okt. 20. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!