Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történne a magyar családokk...

Mi történne a magyar családokkal ha egy hétre megszűnne a tv-adás és nem lenne net szolgáltatás?

Figyelt kérdés
megismernék vége egymást vagy rájönnének hogy idegenekkel éltek eddig együtt, esetleg más opció?
2012. okt. 17. 21:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
97%
9 hónap múlva sok baba születne.
2012. okt. 17. 22:05
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

8-nak.

A ti estetekben jól látható, hogy nem a tévé meg a net (összefoglaló néven villanypásztor) a felelős, hanem a munkahelyi túlhajszoltság, a mai életvitel (miszerint te gép vagy, termelj és dolgozz, és ne élj, ne legyen családod).

Gondolom, nem poshadtok hosszú órákat a tévé előtt.

Viszont tény: sokkal többet árt, amikor az egyik családtag három szakba jár, a másik tizenkétórázik, a harmadik hat plusz kettőbe, a negyedik (jóformán már csak az iskolások) reggeltől délutánig. Nem hogy egy napot, sokszor egy-egy órát sem tölthetnek együtt.

De ez igen kevéssé a saját döntésük, sokkal inkább kényszerhelyzet.

2012. okt. 17. 22:06
 13/38 anonim ***** válasza:
92%

Többet is kibírtam már net nélkül, tv-t meg nem nézünk.

Egy filmet szoktam megnézni esténként ( férjem ilyenkor dolgozik, gyerek már alszik), ha nem ér már letöltött filmet nézni sem akkor könyvet olvasnék (:

2012. okt. 17. 22:06
 14/38 anonim ***** válasza:
84%
7 hónapig nem volt áramunk mert kikapcsolta az Eon.kibírtuk.
2012. okt. 17. 22:09
 15/38 anonim ***** válasza:
94%
Nem azért nem töltök több időt a szüleimmel mert van net, hanem azért mert nem akarok. Ha nem lenne net, akkor se beszélgetnék velük egész nap. Valószínű többet tanulnék és olvasnék. 21n
2012. okt. 17. 22:12
 16/38 anonim ***** válasza:
96%
Én munka nélkül maradnék. A neten dolgozok. A TV meg nem igazán érdekel.
2012. okt. 17. 22:12
 17/38 anonim ***** válasza:
93%
9 hónap múlva 15 millióan lennénk a határon belül.
2012. okt. 17. 22:48
 18/38 anonim ***** válasza:
64%

A családtagok megölnék egymást.

A különböző korú és beállitotságú családtagok miről tudnának órákon keresztül beszélgetni?

A tini kislány miről dumáljon az 50 éves szerelő apjával?

2012. okt. 17. 22:55
 19/38 anonim ***** válasza:
90%
#18: Bizonyára a net és a TV előtt is nagy probléma volt ez... :D
2012. okt. 17. 23:18
 20/38 anonim ***** válasza:
78%
lehet, hogy kitisztulna az emberek agya.Én most nyáron két és fél hónapig nem néztem a magyar tv-t és egyáltalán nem hiányzott. Amikor ismét bele néztem az RTL adásába, szabályosan megfájdult a fejem a sok hülyeségtől. Plusz ilyenkor tűnik fel igazán, mennyire semmitmondó, tartalmatlan a hazai tévéadások zöme.
2012. okt. 17. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!