A Molli magyar név létezik önmagában, vagy csak becenévként?
Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon tetszik de mindenhol olyat olvasok hogy Mária beceneve.2012. aug. 28. 20:08
1/12 anonim válasza:
Nekem van egy Molli nevű barátnőm, akinek ez a rendes neve.
2/12 anonim válasza:
A Molli nem magyar név semmi köze a Máriához!
3/12 anonim válasza:
Szívatjátok majd a gyerekeket itt teljesen :/ szegények
6/12 anonim válasza:
Miért van itt egy csomó embernek baja az olyan nevekkel amibe nem futunk bele naponta? A Molli szerintem aranyos, és nem sok köze van a Máriához, ami viszont szerintem öreges, és ronda. Kutyákat pedig rengeteg néven szoktak hívni, pl:Alma, Alina, Bogi, Bia, Betti, sőt rokonomét Zsuzsinak hívják. És most nem azt mondom hogy hívjanak mindenkit Dzsesszikának, és Zsáklinnak, ezek nekem se tetszenek, de a Molli tök korrekt, szép, nőies kis név.
7/12 anonim válasza:
Ebben a listában benne van, szóval anyakönyveztethető.
8/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, de a Máriának semmi köze a Mollihoz... Nekem Imola nevű osztálytársamat becézzük Mollinak, habár ez nála csak becenév. De mindenesetre az Imolához valamivel több köze van, mint a Máriához...
9/12 A kérdező kommentje:
hát akkor jó:)
köszi a válaszokat
2012. aug. 29. 18:54
10/12 anonim válasza:
A Molliról nekem ez jut eszembe: [link]
Nem tudom,miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!