Mi történne a magyar családokkal ha egy hétre megszűnne a tv-adás és nem lenne net szolgáltatás?
Figyelt kérdés
megismernék vége egymást vagy rájönnének hogy idegenekkel éltek eddig együtt, esetleg más opció?2012. okt. 17. 21:42
22/38 anonim válasza:
Demografiai hullam sok kisbaba ra 9 hoanpra mert ugye se tv se net marad az osszebujas.Jo otlet nyusd be a parlamentbe de a villanyt is kapcsoljak ki minden este 21 kor.
23/38 anonim válasza:
én tévé nélkül kibírnám sokáig de internet nélkül egy hétig se...
24/38 anonim válasza:
A sok kisbabás választ nem értem, de mindegy. Felétek nem szokás védekezni?
25/38 anonim válasza:
24.es, az hagyján. A kérdés inkább: felétek nem szokás dugni?
26/38 anonim válasza:
8 as vagyok!
Igen nálunk a kényszerhelyzet hozta ezt! És én teljesen megértem, csak néha jó lenne anyuékkal arról beszélni, hogy na miújság :)
27/38 anonim válasza:
24-es,nagyon drága a gyógyszer is,és a gumi is:)
28/38 anonim válasza:
# 18/27: Nem tudom, ki hogy van vele, de annak idején, úgy 8-10 éve egy csomó mindenről el tudtam beszélgetni az 50 éves szerelő apámmal. Persze néha előfordult az is, hogy majd megöltük volna egymást, na ne értsd teljesen szó szerint. Pedig volt tv és internet is.
29/38 anonim válasza:
Én kb. 5 éve egyetlen filmet és adást sem néztem meg a tévében, asszony kb. 1 éve nem nézi.
A gyerek nézi vacsi közben a Minimaxot, ennyi.
Felőlem..... :)
30/38 anonim válasza:
Tv-nélkül bármeddig bírnám .Net nélkül egy napig sem, mert a munkám elengedhetetlen része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!