Költözzünk vagy sem? Váltsunk város és munkahelyet?
Előbb próbáljon meg a párod munkát keresni azon a környéken és ha talált, akkor minden további nélkül.
De ha esetleg anyagilag vagytok annyira biztonságban, hogy előbb felmondjon és úgy költözzetek akkor minden további nélkül.
Figyu, minden elhatározás kérdése.
Keressen a párod arrafelé munkát, neked sem árt szétnézned, hogy lesz-e valami melód, ha már nem leszel gyesen. A baba is megnő. Bölcsi, óvoda, jó iskola lesz-e a közeletekben?
Ha a párodnak van lehetősége ott is munkát találni, miért ne? Nem vagytok röghöz kötve. A többi részletkérdés. Sok sikert!
Köszi
Már van egy-két hely ahová férjem beadta a pályázatát. Most várunk. Én is felhívtam pár helyet egyelőre csak biztatást kaptam. Férjemmel szemben nekem olyan előnyöm van,hogy ott nőttem fel és a pályám sok helyen visszakanyarodik arra a területre ahol tanultam. Így vannak ismeretségi kapcsolataim.
Igazából nem kérdés,hogy akarunk-e költözni. Csak munka legyen. A többi tényleg részletkérdés.
én inkább nem adok tanácsot, mert bármit is mondok, nem én fogom a következményét viselni.
nektek kell eldönteni, hogy nektek mi fontos, hogy mit kedveltek, mit szeretnétek. sokan szeretik a városi életet, sokan meg nem.
Én pl nem szeretek városban és a férjem sem pedig ő panelban nőtt fel.
Utolsó: Azért érdekelne a véleményed. Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!