Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Költözzünk vagy sem? Váltsunk...

Költözzünk vagy sem? Váltsunk város és munkahelyet?

Figyelt kérdés
Szeretnénk ha legalább az egyik nagymamához közelebb lennénk. Ahhoz aki többet tud és akar segíteni. Ehhez másik megyébe és másik városba kéne költözni. Merjünk belevágni? Férjemnek van határozatlan idejű szerződése én GYED-n vagyok.
2009. aug. 7. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha lehetőség van rá,miért ne!? Én mennék ha lenne rá mód.
2009. aug. 7. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Símán! Nem kell megszűnni létezni, élni, azért, mert van egy kisbabátok!!!!!
2009. aug. 7. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Előbb próbáljon meg a párod munkát keresni azon a környéken és ha talált, akkor minden további nélkül.

De ha esetleg anyagilag vagytok annyira biztonságban, hogy előbb felmondjon és úgy költözzetek akkor minden további nélkül.

2009. aug. 7. 18:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Állás ügyben nem könnyű. Egy ideje arra felé keresünk már munkát. Nem csak egy gyerekünk van, kettő. A nagy óvodás már.
2009. aug. 7. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Figyu, minden elhatározás kérdése.

Keressen a párod arrafelé munkát, neked sem árt szétnézned, hogy lesz-e valami melód, ha már nem leszel gyesen. A baba is megnő. Bölcsi, óvoda, jó iskola lesz-e a közeletekben?

Ha a párodnak van lehetősége ott is munkát találni, miért ne? Nem vagytok röghöz kötve. A többi részletkérdés. Sok sikert!

2009. aug. 7. 21:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi

Már van egy-két hely ahová férjem beadta a pályázatát. Most várunk. Én is felhívtam pár helyet egyelőre csak biztatást kaptam. Férjemmel szemben nekem olyan előnyöm van,hogy ott nőttem fel és a pályám sok helyen visszakanyarodik arra a területre ahol tanultam. Így vannak ismeretségi kapcsolataim.

Igazából nem kérdés,hogy akarunk-e költözni. Csak munka legyen. A többi tényleg részletkérdés.

2009. aug. 7. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:

én inkább nem adok tanácsot, mert bármit is mondok, nem én fogom a következményét viselni.

nektek kell eldönteni, hogy nektek mi fontos, hogy mit kedveltek, mit szeretnétek. sokan szeretik a városi életet, sokan meg nem.

2009. aug. 7. 23:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Én pl nem szeretek városban és a férjem sem pedig ő panelban nőtt fel.

Utolsó: Azért érdekelne a véleményed. Köszi:)

2009. aug. 8. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!