15évesen hogyan költözhetnék el itthonról a barátomékhoz? Kell hozzá szülői engedély?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van abból hogy mindig ordítva van velem..van hogy meg is ver anyám.. 3-4-5tsnuló vagyok vagyis ilyen jegyeim vannak de soha nem mehetek sehova.. ha segítek itthon akkor az a baja anyáméknak ha nem segítek akkor meg az..mindig van valami bajuk és én nem bírom ki 18éves koromig..minél előbb el akarok költözni a barátomékhoz..(barátom apujával már meg van beszélve hogy oda szeretnék költözni..)2012. okt. 17. 18:10
11/13 anonim válasza:
Nem költözhetsz a pasidhoz,de jobb is így hidd el. Az ilyen emberek ugranak bele meggondolatlanul házasságokba,"mindegy hová,csak el innen" alapon . Nem megoldás semmire . Ha komolyabb problémáid lennének (alkoholista,drogos,agresszív szülők ,nyomorúságos életkörülmények stb) akkor lenne más tanácsom a számodra de így nincs. Az ,hogy veszekszel a szüleiddel biztosan rossz, de jó lenne az ő szemszögükből is hallani a sztorit . Attól,hogy viszonlag normális jegyeid vannak még lehetsz bunkó,vagy lusta,vagy megbízhatatlan amiért nem engednek "sehova" . Ez a sehova rendszerint egy 15 éves gyereknél azt szokta jelenteni,hogy a kegyetlen gonosz szülei nem engedik hajnalig elmenni piálni vagy bulizni,vagy nem engedik hogy a hátára varrasson egy horogkeresztet vagy nem engedik hogy a paisjánéál aludjon,stb
12/13 anonim válasza:
15 évesen ha tetszik ha nem gyerek vagy még, válaszaidból látszik hogy nem csak jogilag, de lelkileg is.
Nem engednek sehova.. meg is értem én se fogom elengedni a lányomat sehova, főleg nem éjszaka és főleg nem a felelőtlen ugyancsak tizenéves barátaival együtt.
nem hiszem el hogy a segítséget a szüleid nem szeretik, főleg ha dolgoznak. Persze ha a segítség annyi hogy kiviszed a szemetet, de közben összekoszolod a lakást, akkor meg is értem hogy kiakadnak.
13/13 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek a nagyon kedves "segítséget"képzeljétek,eltelt 1év 7hónap és még mindig együtt vagyok a barátommal..köszönjük nagyon jó meg vagyunk és érdekesmód anyám még mindig ilyen velem nameg ha hiszitek ha nem segítek mindig de ha segítek az a baj ha meg nem akkor lusta disznó vagyok nameg néha még riherongy is meg mocskos ku*va is mert azt merem mondani neki hogy nem az én dolgom egész nap iskola után 3éves lányát meg a 3hónapos fiát pesztrálni amikor lenne sokkal jobb dolgom is pl tanulni hogy ne rontsak mert már van 3 ötösöm és nem szeretnék mellé 1est 2est vagy 3ast plussz kéne gyakorolnom a piskóta sütést meg a hasonló cukrászati dolgokat ugyanis cukrász vagyok sikeresen megint 9.es és nem,nem azért mert tavaj megbuktam volna csak azért mert tavaj az apáczaiba tanultam érettségin voltam sikeresen elvégeztem a 9.osztályt csak hogy én cukrász szerettem volna lenni az ipariba és az apáczai csak úgy volt rám erőltetve nagynehezen anyám beleegyett de úgy hogy közben olyanokat mond hogy mekkora egy gyökér vagyok meg szerencsétlen hogy átjöttem cukrásznak csakhogy itt ipariba 3év a szakma utána vissza mehetek 2éves érettségire ami 5évet foglal magába az apáczaiba meg 4év alatt kaptam volna egy érettségit és hol van még a szakma.. hosszan nem túl tömören kb ennyi !!
2013. szept. 7. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!