Anyukám, apukák! Ti a helyemben mit csinálnátok?
Hát mivel már 20 éves nagyon eltökélt lenne visszatartani nem tudnám.
Próbálnám úgy felvázolni neki a helyzetet, hogy haza bármikor jöhet, ne érezze úgy nektek kell dacból bizonyítania vagy félelem/veszekedés miatt ne akarjon hazajönni ha ott rossz lenne neki.
Esetleg úgy egyezni vele, hogy a fiút megismerni, pontoan tudni az elérhetőségeiket, hol lakna, telefon, mi a neve stb ne tűnjön el szem elöl teljesen.
Vagy úgy megegyezni vele, hogy mondjuk 1-3hónap először csak az elég sok munkához meg gondolkodni is neki.
Masod eves voltam, mikor megismertem parom, s szinte azonnal eldontottuk, hogy kulfoldre koltozunk. Vegig csinaltam, mert arra gondoltam, ha nem csinalom vegig, akkor egesz eletemben banni fogom, es kivancsi voltam, hogy meg tudom e csinalni. Ma, 5 evvel a diplomaosztom utan, azon gondolkodok, jobb lett volna nem befejezni, es azonnal kihuzni kulfoldre, most elorebb tartanek. Nem valoszinu, hogy nagyon ragnam magam amiatt, hogy mi lett volna, ha befejezem.
Megertem a lanyod, megertelek teged. En sem orulnek neki, de azt hiszem en is hasonlokeppen dontenek a lanyod helyeben. Ha visszaporgethetnem az idot, lehet, hogy nem fejeznem be a fosulit. Nem nagyon valoszinu, hogy egyetemre vissza fog terni, ha jol jovedelmezo allasa, biztos helye es csaladja lesz lanyodnak. Miert kockaztatna ezeket, ha egyszer mar sinen van? Persze lehet tevedek. Ezt nem lehet tudni elore. Lehet, hogy most igy gondolja a lanyod, de lehet, hogy meggondolja magat 3 honap mulva, hiszen nemreg adta be a jelentkezeset az egyetemre es mar is meggondolta magat.
Attól, hogy nagykorú, ugyanúgy az ember gyereke. Attól nem változik semmi.
3 és fél hónap nagyon kevés, ráadásul ha jól értem, akkor netes kapcsolat?
Azért lehetne óvatosabb a lányod, annyi mindent hallani, ki tudja, hogy nem lányokat toboroz-e ki tudja mire.....
Nem biztos, hogy elengedném, hiszen nem régóta ismeri a barátját. Ha most nem kezd tanulni, lehet késõbb már nem lesz kedve ujra belefogni.
Viszont te ismered a lányodat, te tudhatod, hogy megbizhatsz-e benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!