A barátnöm megkérdt 3 hete hogy hozzám már el a kisfiát a suliból mert sikerült az anyukának elmenni dolgozni!És még most a felügyeletet nem sikerült megoldani!Van még 2 óvodás is és arra is mgkért hogy öket is hozzam már el!Nekem van egy kislányom aki másik oviba jár!
Nah szóval igy néz ki a napom!
Felkelek ovi a lányommal bolt mire hazaérek 10óra összepakolok 12-re megyek vissza a kisfiuért!Hazajövünk megfözök gyorsan utána irány a lányomért majd a másik kettöért az oviba mire hazaérünk 4 óra!Az anyuka jön 6ra majd mennek haza!Én teljesen ki vagyok mert már 3.hete csinálom és nem birom ezt!Kupis a lakás ennyi gyerektöl,nem tudok pihenni egy percet sem!Hogy mondjam el a barátnömnek hogy elég és nem csinálom tovább!Oldaj már meg a felügyeletet vagy hadja ott a munkát!Jó hogy én nem dolgozom de én ezt nem csinálom tovább!Fáradt vagyok!Most ez szemét dolog tölem!Egy hétröl volt szó nem ennyiröl!Ja és még a hab a tortán az volt amikor a barátnöm barátnöje akit én nem ismerek eljött nálunk csak ugy mert hogy játszani akart az ö gyereke a barátnöm gyerekeivel!Az plussz még 2 gyerek!remélem érthetö bár elég zavarosan irtam le! :)
Igen én kerek perec megmondanám hogy fogadjon valakit pénzért aki ezt megcsinálja,én se csinálnám hetekig.1-2 alkalom az oké,de így biztos nem csinálnám.Neki úgy látszik természetes és nem gondol bele a dologba.Legalább fizetne érte valamennyit.Nem szemét dolog,igazad van.Gondolom nem is igyekszik keresni megoldást,hát világosítsd fel.
2012. jún. 12. 13:49
2/15 anonim válasza:
azért a másik két gyereket nem tudom, minek neked kell elhozni? max a barátnőd gyerekére vigyáznék, de rá sem örökké. Mondd meg, hogy még két hetig csinálod, addig találjon valamit,mert így neked sincs sok időd.
2012. jún. 12. 13:50
3/15 anonim válasza:
Most akkor te ki vagy a történetben?:D
2012. jún. 12. 13:50
4/15 anonim válasza:
Nem csinálnám.
2012. jún. 12. 13:51
5/15 anonim válasza:
Én nem csinálnám, bármilyen jó barátnő is. Vagy fizessen érte, ha ezt szeretné továbbra is. Tényleg neki kéne megoldania, nem Rád tukmálni a gyerekeit. Ha valamelyik lebetegszik, akkor is Te vigyázol majd rá kockáztatva ezzel a sajátod egészségét is?
2012. jún. 12. 13:52
6/15 A kérdező kommentje:
Bocsi hopgy zavaros vagyok ott az alján is azt irtam hogy gyereke javitom gyerekei!
Én vagyok a barátnö :) tényleg bocsi de már az eszem is elment miota ez van!
2012. jún. 12. 13:52
7/15 anonim válasza:
Ha ezt tovább képes vagy csinálni, téged megszállt a Szentlélek XD
2012. jún. 12. 13:54
8/15 anonim válasza:
Finoman célozgatnék a barátnőnek hogy na, sikerül megoldani a felügyeletet? Meddig kell még vigyáznom a gyerekekre? Ha kell minden nap megkérdezem tőle. Biztos leesne neki hogy azért ideje lenne szereznie valakit. Ha olyan jóban vagytok hogy rád bízza a gyerekeit, biztos megtudjátok beszélni.
2012. jún. 12. 13:54
9/15 A kérdező kommentje:
Na ez az hogy a multhéten végig beteg volt az én lányom meg lázas és igy is mennem kellett cibáltam magammal betegen a másik három gyerekért!A párommal is olyan fura vagyok,idegesebb és mindért rákiabálok igy adom ki magamból!Ö is mondta mondjam meg neki ez nem megy tovább!Mivel a barátnöm nem kérnék pénzt el töle ,de ezt még pénzért sem csinálnám!de arra nincs esze hogy egy üditöt hozzon legalább!
2012. jún. 12. 13:55
10/15 anonim válasza:
1. vagyok gondolkozz el rajta hogy ez tényleg a barátnőd vagy csak egy pióca aki rád akadt és kihasznál.A 3 gyerek ellátása nem a Te feladatod.Alkalmanként én is megtenném ez természetes,de így,csoda hogy bírod még.A beteg gyerekemet meg bizti nem cipelném őmiatta.Akkor kellett volna szólnod hogy oldja meg mert nem tudod.Ha megsértődik így járt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!