Hogy mondhatja azt a párom, hogy ő sosem bántott engem amikor az utóbbi időben folyamatosan csalt és hazudozott nekem?
Sajnálom, hogy összeköltöztetek, remélem már csomagolsz, vagy az ő , vagy a te cuccaidat szedd össze, ennek semmi értelme.
Jobb lesz nektek külön!
Ha valakinek vaj van a füle mögött, nem vallja be, inkább visszatámad és védi magát. Ösztönös emberi reakció. Nem jó, nem erkölcsös, nem megfelelő, de létezik.
Ezért nem érdemes a szavakra koncentrálni, a tettek beszédesek. Az emberek meg hazudnak - nem feltétlenül szándékosan, néha csak magukat védik. Ilyen az emberi természet, ezt el kell fogadni. Kivédeni azzal lehet, ha elereszted a füled mellett, amit mond és azt nézed, amit tesz. Az őszinte.
Figyelj engem is kb ugyanígy vertek át. Megcsaltak, kidobtak az utcára, nem volt hova mennem. És az egész az én hibám volt és mindenről én tehetek.
Tudom, leginkább az igazságérzeted bántja, hogy legalább vallaná be, hogy egy gerinctelen féreg, de soha nem fogja. Mert ő ilyen és ilyen is marad és ugyanezt meg fogja csinálni a következő majd a következő nőjével.
Az egyetelen dolog, amit tudsz tenni, hogy talpra állsz és bebizonyítod magadnak, Te jobb vagy ennél. Megpróbálod elfelejteni (nekem több évembe került) és nem foglalkozol a múlton.
Az idő majd úgyis téged igazol, ahogy engem is igazolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!