Ha a nővérem Eva Longoriát utánozza, az ugye hogy nem normális?
Régóta nagy rajongója, de újabban olyan cuccokat keres kb mint amik neki vannak, a haját is olyan színűre festette stb. Szerintem ez már túlzás, bár tény hogy nagyon szép nő.
De nem tudom, nekem valahogy nem szimpi, nem tűnik kedves, habár nem tudom ti mit gondoltok róla és így látom.
Visszafogott nő, nem tudom miért ne lehetne utánozni
Könnyebb őt, mint mondjuk Pink-et
Amúgy az már rossz jel, ha több férfival is fekszik össze :D
20/F
Szerintem az sose jó, ha valaki másra akar hasonlítani, és nem magára.
Nem arról van szó, hogy ötleteket vesz, hanem arról, hogy UTÁNOZZA!
Ez olyan, mintha neki nem is lenne egyénisége, vagy csak nagyon gyenge, kialakulatlan.
Most gondold el, ha téged utánozna.
Mellesleg az unokám meg a Hana Montanát majmolja. A lányok már csak ilyenek...
Az, hogy valaki fölvesz egy bizonyos stílust, még nem jelenti azt, hogy feltétlenül utánozza. Nem ismerem a nővéredet, nem tudom, hogy milyen mértékű az utánzás, de amit lerísz abban még nincs semmi rossz.
Ennyi erővel én is utánzom Catherine-Zeta Jones-t.
Egyébként Eva-tól én sem vagyok elájulva. láttam már szebbet is. Szép, de amekkora port kavartak neki a született feleségek közben...kissé túlzás volt szerintem.
Amikor 11 éves voltam, akkor jött be Britney, ő akartam lenni, énekeltem a dalait, "koncerteket adtam" Britney-ként, a 8 éves húgom meg "beköpött" Anyunak, hogy: "Anyu, a XY azt képzeli, ő a Britney Spears!"
Kb. ennyi értelme van a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!