Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül kisgyerekkel 35...

Egyedül kisgyerekkel 35 felett hogy lehetek boldog?

Figyelt kérdés
Borzasztóan egyedül érzem magam, még terhesen otthagyott minket a kisfiam apukája, se szó, se beszéd kisétált aza ajtón és kész. Egyszer sem látogatott meg minket azóta, még csak azt sem kérdezi meg, hogy vagyunk, már lassan 4 éve ennek és én az idegösszeroppanás szélén vagyok. Nem tudom hogy legyek újra boldog.
2012. okt. 16. 01:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

35 évesen 2 gyerekkel maradtam egyedül

most 3évre rá újra van párom aki elvett és közös gyerek is van

amúgy chat.hu :-) én ott ismertem meg

tedd félre a bánatot és kezd el élni

2012. okt. 16. 10:42
 12/14 anonim válasza:
Csak rajtad mulik,hogy boldog legy.
2012. okt. 16. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbáltál már ismerkedni? Azért mert van egy gyerkőcöd, attól még nem szűntél meg nőnek lenni. Próbálkozz, biztos lesz sok olyan, aki ha meghallja, gyereked van, odébbáll, de ki tudja, lehet, hogy találsz egy olyan társat, akivel boldogok lesztek. De ha nem próbálkozol, akkor tényleg egyedül maradsz! Én 33 évesen találtam meg a második férjemet,igaz, akkor még nem volt gyerek, de tőle született egy lányom és boldogan élünk már 5 éve. :)
2012. okt. 16. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:
37%

Egyedül, kisgyerekkel lehetsz csak boldog.

Kell neked egy elvált, vagy agglegény, kóborló, kiégett, agresszív, kihasználós, csúnya, öreg, pocakos, kopaszodó, családos(nős), lúzer, önbizalomhiányos, perverz, fura, selyemfiú szexre???

Vagy esetleg neked más jelenti a boldogságot? amikor ott a kisfiad, minek kell egy kolonc?

Azért 30 feletti pasikat eléggé kiválogatták már, esélyed kevés, de azért van kevéske.

Ez tény.

2012. okt. 17. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!