Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan dobta ki...

Szerintetek jogosan dobta ki a hajvasalómat?

Figyelt kérdés
Anyumról van szó. Tesóm és én évek óta vasaljuk a hajunkat. Mostanában előfordul hogy a nővérem csak kikapcsolja h.vasalót és nem húzza ki a konnektorból.Anyukám pedig fogta és kidobta mert szerinte így is kigyulladhat a hajvasaló.Szerintem meg ha kikapcsolja a h.vasalót akkor nem kapcsolodhat be magától. Ti mit gondoltok ? tudom hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, és nekem se ez a legnagyobb gondom, de kiváncsi vagyok a véleményetekre :S

2012. okt. 15. 15:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

nem volt jogos, h kidobta, de igen sajnos előfordulhat, hogy beindul...de ha nincs éghető dolog mellett, akkor nincs mi kigyulladjon...

Nálunk az elektromos kenyérszeletelő indult el magától, el is füstölt...szerencsénre éppen itthon votunk...

2012. okt. 15. 19:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kidobta, nem lehet, hogy csak eldugta?És ha kidobta, akkor azért csak nem kéne a kukában hagyni, nem?
2012. okt. 15. 19:20
 23/25 A kérdező kommentje:
fu nem tudom még nem merem megkrdezni mert elég pipa:S de ezt én is hülyeségnek tartom hogy kidobta
2012. okt. 15. 19:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát, ha szerencséd van, csak eldugta.De ha nagyon felkapta a vizet, akkor hirtelenjében akár tényleg ki is dobhatta, szóval jó lenne mihamarabb utánajárni a dolognak, mielőtt a szeméttelepre kerül.Persze ha tudtok gyorsan venni másikat, akkor nem gond.
2012. okt. 16. 09:36
 25/25 A kérdező kommentje:

nem dobta ki :D csak elvette ma tudtam meg. nem meri odaadni,amit meg is értek.

Köszönöm a válaszokat :)

2012. okt. 16. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!