Szerintetek jogosan dobta ki a hajvasalómat?
Figyelt kérdés
Anyumról van szó. Tesóm és én évek óta vasaljuk a hajunkat. Mostanában előfordul hogy a nővérem csak kikapcsolja h.vasalót és nem húzza ki a konnektorból.Anyukám pedig fogta és kidobta mert szerinte így is kigyulladhat a hajvasaló.Szerintem meg ha kikapcsolja a h.vasalót akkor nem kapcsolodhat be magától. Ti mit gondoltok ? tudom hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, és nekem se ez a legnagyobb gondom, de kiváncsi vagyok a véleményetekre :S2012. okt. 15. 15:16
21/25 anonim válasza:
nem volt jogos, h kidobta, de igen sajnos előfordulhat, hogy beindul...de ha nincs éghető dolog mellett, akkor nincs mi kigyulladjon...
Nálunk az elektromos kenyérszeletelő indult el magától, el is füstölt...szerencsénre éppen itthon votunk...
22/25 anonim válasza:
Biztos kidobta, nem lehet, hogy csak eldugta?És ha kidobta, akkor azért csak nem kéne a kukában hagyni, nem?
23/25 A kérdező kommentje:
fu nem tudom még nem merem megkrdezni mert elég pipa:S de ezt én is hülyeségnek tartom hogy kidobta
2012. okt. 15. 19:51
24/25 anonim válasza:
Hát, ha szerencséd van, csak eldugta.De ha nagyon felkapta a vizet, akkor hirtelenjében akár tényleg ki is dobhatta, szóval jó lenne mihamarabb utánajárni a dolognak, mielőtt a szeméttelepre kerül.Persze ha tudtok gyorsan venni másikat, akkor nem gond.
25/25 A kérdező kommentje:
nem dobta ki :D csak elvette ma tudtam meg. nem meri odaadni,amit meg is értek.
Köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 16. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!