Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan dobta ki...

Szerintetek jogosan dobta ki a hajvasalómat?

Figyelt kérdés
Anyumról van szó. Tesóm és én évek óta vasaljuk a hajunkat. Mostanában előfordul hogy a nővérem csak kikapcsolja h.vasalót és nem húzza ki a konnektorból.Anyukám pedig fogta és kidobta mert szerinte így is kigyulladhat a hajvasaló.Szerintem meg ha kikapcsolja a h.vasalót akkor nem kapcsolodhat be magától. Ti mit gondoltok ? tudom hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, és nekem se ez a legnagyobb gondom, de kiváncsi vagyok a véleményetekre :S

2012. okt. 15. 15:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

Én nem hajvasalóval hanem egy bedugott és kikapcsolt állapotban csak letett hajszárítóval gyújtottam fel egy tévét, úgyhogy nem árt ezekkel tényleg vigyázni. Hát marhára meg lettem én is dicsérve, mert az egész lakást felgyújthattam volna.

Ha anyukád többször szólt a tesód meg nem foglalkozott vele, akkor anyukád helyében és is kidobtam volna, vagy elteszem és nem adom vissza.

2012. okt. 15. 15:32
 12/25 anonim ***** válasza:
54%

Túl van reagálva. Esetleg mindenkinél minden ki van húzva otthon, ha nem használja(mikró, rádiós óra, TV, gép...)? Mert én még nem találkoztam olyannal, aki igen.

Ellenben vannak olyan emberek, akiknek be van állva a szeme egy bizonyos fajta harmóniára. Ha az megtörik(lóg ki a zsinór a konnektorból), bántja a szemüket és neurotikus tüneteik lesznek. A nővérem is ebben szenved, ha valami nincs az általa megszabott helyén, akkor kiakad. Hogy anyud kidobta a hajvasalót, erre utal. A nővérem meg a fésűket dobta le a polcról, mert szerinte az nem oda való.

2012. okt. 15. 15:32
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
12: Egy vasaló/hajvasaló vagy bármi ami hőt ad le nem ugyanaz, mint egy számítógépet bekapcsolva hagyni.
2012. okt. 15. 15:33
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
De itt nem a hőleadása volt az elvi gond, hanem a meghibásodása miatti kigyulladás, arra pedig a számítógép fokozottan alkalmas, nem is beszélve a kis adapterekről, amiből egy tisztességes lakásban fél tucatnyi biztos van ÁLLANDÓAN bedugva... És mindegyik elég rendesen melegszik.
2012. okt. 15. 15:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azért nem dobtam volna ki.
2012. okt. 15. 15:36
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

Azért a számítógépek kevesebb alkalommal gyulladnak ki csak úgy, mint egy hajvasaló amit odadobnak egy törölköző mellé pl.

Amúgy meg lehet, hogy anyukának csak most borult el az agya, hogy állandóan széthagynak mindent a gyerekei és ő rámol utánuk. Azért ahol több ember él együtt, nem ártana tekintettel lenni másokra is.

2012. okt. 15. 15:40
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Kidobni nem kellett volna, biztos nagyon berághatott és dühében vágta a kukába a hajvasalót.

De akárhogy nézzük, igaza van. Előttem már leírták, miért.

2012. okt. 15. 15:40
 18/25 A kérdező kommentje:
hát sajnos szinte mindig bedurran az agya kis dolgokra is ,ezt már megszoktam. abban reménykedek hogy nem dobta ki hanem csak eldugta valahova:SSS:(((
2012. okt. 15. 15:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen igaza van az anyukátoknak, de azért ki mégsem dobtam volna.
2012. okt. 15. 18:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Most kidobta vagy eldugta? ...
2012. okt. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!