Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan pampog a...

Szerintetek jogosan pampog a férjem?

Figyelt kérdés

Van egy hiteltartozásunk, én intéztem a kérelmet részletfizetéshez.

Rengeteg idegeskedéssel járt ez nekem, mire végre megkaptuk a részletfizetési lehetőséget.

Tegnap megnéztem a levelet, hogy mit írtak, és az első összeget 10.10-ig kellett volna befizetni, de tök normálisan mondtam.

Erre a férjem elkezdett velem pampogni, hogy nem tudja befizetni, nem érdekli, mit csináljon, adja el a szerveit???

Én meg idegeskedhetek az egész miatt....

2012. okt. 11. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, jogosan vagy sem, de tény, hogy a tehetetlenség elég rossz érzés :/
2012. okt. 11. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem tudja/tudjátok befizetni,akkor tényleg nem tud mit csinálni...attól még őt is idegesíti, nyugi!
2012. okt. 11. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem pampog :( Mindketten idegesek vagytok és egymást marjátok holott semmi értelme.Ne okozzatok feleslegesen több problémát egymásnak, tudom nehéz de nem éri meg, hogy tönkremenjen a kapcsolatotok az anyagi gondok miatt. Próbáljatok kikapcsolni valahogy legalább egy kis időre pl egy hosszú séta kettesben a közeli parkban vagy erdőben kitisztítja picit a fejet, és ad kis pozitív töltést.
2012. okt. 11. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos vagyok benne, hogy a férjed nem rád haragudott valójában, nem is neked szánta ezeket a szavakat. Nehéz időszak ez mindkettőtöknek. Hiszen nagy a feszültség emiatt bennetek, amit nehéz úgy kezelni, hogy ne bántsátok meg egymást. Ilyen helyzetekben én is haragszom az egész világra, esetleg hangosabb is vagyok, de a páromra haragszom ilyenkor a legkevésbé.
2012. okt. 11. 15:25
 5/9 anonim válasza:
100%
Az ember valószínűleg frusztrált, hogy nem tud elég pénzt szerezni hogy befizesse a törlesztőt. Ezért ilyen. Nehéz helyzetek ezek, próbáljátok megbeszélni őszintén nehogy rámenjen a kapcsolatotok.
2012. okt. 11. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem fizetted be te?
2012. okt. 11. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Férfi számára különösen fájó tud lenni, ha tehetetlennek érzi magát, nem tud megfelelni saját elvárásainak, melyek közül az egyik legfontosabb az, hogy családja anyagi biztonságáról gondoskodjon.

Akkor szokták magukon kívül az asszonyt is hibáztatni, ha az asszony telhetetlenségének engedve vágták a lehetőségeiknél nagyobb fába a fejszét.

2012. okt. 11. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, tudom, hogy elku.tam, de ha felrobbanok miatta, nem javul a dolog. Közösen élvezitek a hitelre vett bármit, miatta ne kezdjétek megölni egymást.

Rosszban és érvényes a házasság ;)

2012. okt. 11. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a "pampog" azért elég lekezelő, ha neki is így mondtad, ne csodáld, hogy morog veled. Ha nem tudja befizetni, akkor mit csináljon? Inkább próbáljatok meg közösen keresni valami megoldást veszekedés helyett.
2012. okt. 13. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!