Túlreagálom vagy jogosan haragszom?
" ...kap pénzt, ami az én bankszámlámra jön"
Miért?
Hiszen még házasok sem vagytok, ráadásul külön is éltek!
Ezt most csak én nem értem?
Ő azt mondta, vegyél magadnak szolibérletet abból a pénzből. Te megvetted, erre ő megharagszik érte? Egyáltalán honnan gondolod, hogy ezt ő rossz néven vette? Lehet, hogy csak viccelt, sajnos az internetnek ez a hibája, hogy a hangsúlyokat nem lehet érzékelni, és néha egy ártatlan kis mondat is lehet félreérthető...úgyhogy szerintem te értetted félre, nem hiszem, hogy rosszindulatúan akarta ő ezt mondani. Ha egyszer megengedte, hogy vegyél el abból a pénzből, sőt ő mondta, akkor meg miért cseszne le érte?
Nem felhánytorgatás....
De ha belegondolsz, Ő dolgozik, mégsem Ő mondta, hogy fáradt..
Ne légy ilyen mimóza...és már ne is haragudj, ezt Te reagáltad túl..
Hát mert a k*rva nagy fetrengésben-amit a szoliban töltesz-bizony rohadtul el lehet ám fáradni..
6 teljes hétig húzza az igát egy idegen országban,hogy pénzelni tudja a póthajú,műmellű barátnőjét,akinek szolibérletre van a legnagyobb szüksége,erre te fáradsz el az otthon lébecolásban!
Lehet, hogy csak viccelődött. Ha egész nap semmi dolgod nem volt, de korán keltél mondjuk, inkább álmos lehettél fél 12-kor, mint fáradt.
De én arra tippelnék, hogy csak ugratni próbált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!