Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálom vagy jogosan...

Túlreagálom vagy jogosan haragszom?

Figyelt kérdés
A párom (vőlegènyem) nem lakunk még együtt mert 6hetente van itthon 1 hetet ès akkor van nálunk. Külföldön dolgozik és magyaro.on is kap pénzt, ami az én bankszámlámra jön na és megengedte vagyis ő mondta tegnapelőtt hogy vegyek magamnak szolibérletet mert most akciós,örültem, tegnap megvettem! Este beszéltünk interneten, éjjel fél 12kor mondtam hogy na megyek fekszek, mert álmos vagyok! Erre megkaptam tőle hogy biztos a szoláriumban elfáradtál! Szerintem felhánytorgatta, mondtam is neki hogy majd megkapja a pénzt! Szerintetek is felhánytorgatás?
2012. okt. 13. 07:58
1 2
 11/14 Combi27 ***** válasza:

finoman az értésedre adta hogy szivesebben csinált volna mást alvás helyett :)

lehet régen volt már része benne nem?Hat hetente minimum....

2012. okt. 13. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:

"Combi27 válasza:

finoman az értésedre adta hogy szivesebben csinált volna mást alvás helyett :)

lehet régen volt már része benne nem?Hat hetente minimum...."

Mivel INTERNETEN beszéltek, sok minden nem jöhet szóba...

2012. okt. 13. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem felhánytorgatás, túlreagáltad. Ez most vagy a normális egymáshoz csiszolódás, vagy iszonyú sok konfliktusotok lehet, vagy egyszerűen csak rossz kedvedben talált ez a mondat. Ne haragudj, de én ffiként baromira megsértődnék, ha a feleségem egy ilyenen sértődne meg :) - tudva, hogy ha mondok valamit azt komolyan gondolom. (Ha azt mondom, hogy abból a pénzből vegye meg, akkor nyilván nem sajnálom, nem???)
2012. okt. 16. 12:58
 14/14 Combi27 ***** válasza:

ja, bocs, benéztem :))) előfordul :))

amúgy kipróbáltam a telefonszexet, de túl kicsik a lukak :))

2012. okt. 16. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!