Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg fontos, hogy kiélje...

Tenyleg fontos, hogy kiélje magát egy nő?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, hogy manapság már nincsenek "első szerelmes“ parok 40 felett...

Ha te az vagy, megirnad, hogy vagytal-e masra? Őszintén!!!

2012. okt. 15. 14:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es, először kicsit negativan alltam a leveledhez, de mire vegigolvastam megvaltozott a velemenyem.

Miert nem mondod ezt el a parodnak? Ahhoz meg tul fiatal vagy, hogy így legyél egy kapcsolatban!

Valtoztass a sracon, ha nem megy akkor meg, viszlát!

2012. okt. 15. 14:55
 12/22 anonim ***** válasza:

A szerelem egy idő után átalakul szeretetté. Amit 20-30-40 éves házasságban éreznek a párok, az már nem szerelem, hanem szeretet+megbecsülés+megszokás+felelősségérzet+társaskapcsolat+barátság...

A farakás először lánggal ég, de szalonnát sütni a parázsnál szoktak:)Annál a csendesen izzó melegségnél.

2012. okt. 15. 14:56
 13/22 A kérdező kommentje:
7-es, en a zöld kezre nyomtam, nem lepontoztalak!
2012. okt. 15. 14:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Nem ez a lényeg. Tényleg vannak, akik fiatalabban még szeretnek flörtölgetni, csak később kezdenek el vágyni stabilabb kapcsolatra, akkor viszont hűségesek maradnak, vannak, akik továbbra is flörtölnek, vannak, akik nagyon fiatalon kötelezik el magukat, aztán megunják egymást, vannak, akik nem unják meg, meg olyanok is, akik sokáig várnak az első igazi szerelemre. Ki milyen típus, kinek milyenek a tapasztalatai.
2012. okt. 15. 15:01
 15/22 anonim ***** válasza:

Kélni nem fontos magát, sőt... De élni, megtapasztalni dolgokat - szerintem ez kell a felelős döntéshez. És itt most nem 25 pasi farkára gondolok.

Első szerelmes párok meg azért nincsenek sokan, mert elég kicsi az esélye annak, hogy 14-18 évesen pont azzal fogsz összefutni, akivel felnőtt fejjel, éretten is összeillesz.

2012. okt. 15. 15:02
 16/22 anonim ***** válasza:
én 19 évesen ismertem meg a férjem, 20 évesen jöttünk össze, ő volt nekem az 1., nem bántam meg, bár én neki nem az első voltam. Miért kéne kiélnem magam, ha tökéletesen megfelel az, amit ő nyújt, vagy amit tőle kapok? ez szerintem csak kifogás, hogy még több f...t markolhasson valaki. Ha valakit szeretsz és elégedett vagy vele, miért akarod kiélni magad? Csak azért, hogy baráti körben mesélhessük a tapasztalatokat? nekem sincsenek, mégsem bánom.
2012. okt. 15. 15:10
 17/22 anonim ***** válasza:
A férjem az egyetlenegy férfi az életemben! Soha nem volt előtte senkim, és nem is lesz rajta kívül más... Soha az elmúlt 9 évben mégcsak meg sem fordult a fejemben, hogy "nem éltem ki magam" vagy hogy a férjemen kívül létezik más férfi is... NEM VÁGYOK MÁSRA! Ezt tiszta szívemből őszintén mondom. 27/nő
2012. okt. 15. 15:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Kedves 7-es, nem pontoztalak le, sőt, nyomtam a zöld kezet, mert van logika abban, amit mondasz, de az én véleményem az, hogy nem kéne azért valakit dobni, mert bulizni akarsz és álmokat megvalósítani. Én is ezt teszem, pedig férjnél vagyok. El kell mondani, hogy szeretnél még várni egy kicsit az eljegyzéssel. Én azt gondolom, hogy pont azért van sok szakítás, mert nincsenek olyan szinten a kapcsolatok, hogy ezt meg lehessen beszélni. ( ha jól értem, még nem mondtad el a párodnak, nyilván akkor nem akarná megkérni a kezed). Ha ezt ő nem érti meg, akkor valóban szevasz, de nem gondolom, hogy a szakítás a megoldás. Ha valóban szeret, megérti, de adhatnál neki esélyt, főleg, hogy ha igent is mondasz, nem kell azonnal házasodni.
2012. okt. 15. 15:17
 19/22 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!!!! :)

Egyetertek, de sokan az összehasonlítási alappal jönnek. Honnan tudod, hogy jó és nem lehetne jobb (csak a sexre vonatkozik)...

Gratulalok azoknak, akiknek sikerult!!!!

2012. okt. 15. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát azért az orgazmust összetéveszteni vagy nem felismerni művészet lehet...

Egyébként ez az összehasonlítósdi akkor igaz, de akkor sem csak a szexre, hanem mondjuk az egész kapcsolatra, ha mondjuk a lány családja látja, hogy a srác gáz, mert megalázza, rossz irányba befolyásolja a tizen/korahuszonéves lányt. Aki tűr, mert azt hiszi, ez a normális, mert azt hiszi, hogy más se lenne kedvesebb vele, vagy azt gondolja, másnak ő úgysem kell. Akkor jogos ez az érvelés.

De ha béke, szerelem, megbecsülés stb. van köztük, akkor az összehasonlítósdi felesleges.

Csak épp nem biztos, hogy ez az első kapcsolat lesz, amiben ezt megtalálják, illetve hogy az évekalatt mindketten olyan irányba változnak, hogy továbbra is jó együtt.

2012. okt. 15. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!