Tenyleg fontos, hogy kiélje magát egy nő?
Nem hiszem el, hogy manapság már nincsenek "első szerelmes“ parok 40 felett...
Ha te az vagy, megirnad, hogy vagytal-e masra? Őszintén!!!
Kedves 7-es, először kicsit negativan alltam a leveledhez, de mire vegigolvastam megvaltozott a velemenyem.
Miert nem mondod ezt el a parodnak? Ahhoz meg tul fiatal vagy, hogy így legyél egy kapcsolatban!
Valtoztass a sracon, ha nem megy akkor meg, viszlát!
A szerelem egy idő után átalakul szeretetté. Amit 20-30-40 éves házasságban éreznek a párok, az már nem szerelem, hanem szeretet+megbecsülés+megszokás+felelősségérzet+társaskapcsolat+barátság...
A farakás először lánggal ég, de szalonnát sütni a parázsnál szoktak:)Annál a csendesen izzó melegségnél.
Kélni nem fontos magát, sőt... De élni, megtapasztalni dolgokat - szerintem ez kell a felelős döntéshez. És itt most nem 25 pasi farkára gondolok.
Első szerelmes párok meg azért nincsenek sokan, mert elég kicsi az esélye annak, hogy 14-18 évesen pont azzal fogsz összefutni, akivel felnőtt fejjel, éretten is összeillesz.
Koszi a valaszokat!!!! :)
Egyetertek, de sokan az összehasonlítási alappal jönnek. Honnan tudod, hogy jó és nem lehetne jobb (csak a sexre vonatkozik)...
Gratulalok azoknak, akiknek sikerult!!!!
Hát azért az orgazmust összetéveszteni vagy nem felismerni művészet lehet...
Egyébként ez az összehasonlítósdi akkor igaz, de akkor sem csak a szexre, hanem mondjuk az egész kapcsolatra, ha mondjuk a lány családja látja, hogy a srác gáz, mert megalázza, rossz irányba befolyásolja a tizen/korahuszonéves lányt. Aki tűr, mert azt hiszi, ez a normális, mert azt hiszi, hogy más se lenne kedvesebb vele, vagy azt gondolja, másnak ő úgysem kell. Akkor jogos ez az érvelés.
De ha béke, szerelem, megbecsülés stb. van köztük, akkor az összehasonlítósdi felesleges.
Csak épp nem biztos, hogy ez az első kapcsolat lesz, amiben ezt megtalálják, illetve hogy az évekalatt mindketten olyan irányba változnak, hogy továbbra is jó együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!