Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak emberek barát...

Tényleg vannak emberek barát nélkül?

Figyelt kérdés

Nem rég találtam ezt az oldalt és el kezdtem olvasgatni és találtam pár olyan kérdést hogy XY éves vagyok és nincs egy barátom se.

Van olyan Fiu/Lány, Férfi/nő akinek nincs barátja, egy csak van mindenkinek van legalább egy barátja vagy barát(pasi)barátnő (hisz vmilyen szinten az is barát.

Vagy nem????

2009. aug. 6. 22:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem sajnos tényleg nincs egy igazi barátom ,barátnőm sem.

van rengeteg ember,akikkel együtt lógok,sok emberrel jóban vagyok,de egyik sem igaz barátom.

2009. aug. 6. 23:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak,nem is gondolnád milyen sokan.Haveri szint akad,de barátsághoz sok kell,hogy annak lehessen nevezni,és az évek lehet míg kialakul.
2009. aug. 6. 23:07
 3/21 anonim ***** válasza:
77%

nekem se barát, se haver.

de annyira nem is hiányzik.

8-)

2009. aug. 6. 23:10
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
akkor te kivel kommunikálsz?az ember társas lény,elvégre.nem?
2009. aug. 6. 23:11
 5/21 anonim válasza:
100%

Nekem sincs barátom,barátnőm.Sok emberrel beszélgetek,de igazi barát,akinek bármit elmondhatnék...nincsen!

Lenne,ha nem költözött volna a világ másik végére Ausztráliába.De ez így esett. Szomszéddal beszélgetek sokat,nagyon sokat,napi szinten 2-3 órát,de nem barát!

2009. aug. 6. 23:14
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Több évtizedes barátnőim vannak, de tőlem mindegyik 125 km -re, mert elköltöztem a városukból. Olyanok, mintha /jó/ testvéreim lennének. Pedig nem is vagyok igazán barátkozó típus. De az ő közelségük mindig fontos és meghatározó volt számomra. Többet érnek, mint a testvéreim.
2009. aug. 6. 23:14
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 barátnőm volt,még a középsuliból.Sajnos már csak egyik van meg,de nagyon ritkán találkozunk,minimálisan veszünk részt egymás életében.A másik barátnőm meghalt rákban 33 évesen.Vele közelebb laktunk egymáshoz,többet találkoztunk.Már 22 éves lenne a barátságunk ha nem megy el 3 évvel ezelőtt.

Nagyon nehéz szerintem igaz őszinte barátokra találni,meg kell becsülni nagyon ha az ember rá akad.

2009. aug. 6. 23:15
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok, hogy mindkét barátnőm 200 kilométerre él tőlem, és szörnyen elfoglaltak. Félévente egyszer tudok velük találkozni. Ez valahol rossz, mert tényleg nagyon jól megértjük egymást mindkettejükkel. Legutóbb msn-re invitáltam egyiküket, erre annyi volt a válasz mail-ben, hogy "mostanában nem tudok felmenni, majd kereslek". Hiányoznak is nagyon, de nem tudok mit csinálni. Nagyon nehezen kötök új ismeretségeket, nem vagyok valami nagy társasági ember, inkább visszahúzódónak mondanám magam. Emellett nagyon kevés emberhez tudok igazán, teljes szívemből kötődni.

Szóval nálam így lehetséges, hogy "nincs barátnőm". Viszont a legjobb barátom a férjem. Vele szerencsére egész nap együtt lehetek. :)

2009. aug. 6. 23:25
 9/21 anonim ***** válasza:
21%

Nekem 4 igaz barátom van,akik mind olyanok mint a szex és new york szereplői,egyik olyan mint Miranda,másik Sam...

Haverom sok van,csurran cseppen suliból,munkából...

Amit hiányolok h fiú barátom nincs,de ez az én hibám,mert minden pasira nyomulok,akaratlanul is:S:D

2009. aug. 6. 23:25
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
nekem sincsen egyetlen igaz barátom, barátnőm sem. több emberre mondtam már életemben, hogy ő barátom, és idővel kiderült, hogy mégsem. eltávolodtunk egymástól egyszer csak. mindegy, hogy ez milyen okból történt, a lényeg, hogy megtörtént. Nekem a férjem az egyetlen barátom, és nem is bánom. belefáradtam abba, hogy emberekbe próbáljak bízni, és a végén csalódjak! A legutóbbi barátnőm, akivel tényleg nagyon jól megvoltunk, és mindent elmondtam neki, mindenben segítettem neki, mikor megszorult, majdnem egy millió forintot adtam neki kölcsön. ez két éve volt. azóta várom vissza, mert most nálunk gyerek van és építkezés, és kellene. fél éve annyit nem tett, hogy megpróbáljon valamit magának intézni, amiből visszafizeti legalább a pénz egy részét. merthogy nem is akarja. én itt hagytam abba a barátkeresést:-(
2009. aug. 6. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!