Szerintetek adódhat olyan szituáció ahol a nevelőapa jogosan üti meg a nevelt lányát?
majd ha téged is úgy megüt hogy elesel akkor majd oszthatod.Addig a helyedben csöndben lennék.Ez nem egy suhintás volt.
Az pedig szerintem sehol nem normális dolog,hogy egy erős férfi megüti a gyengébb gyerekét.Az hogy az anya odaoda csap ha rossz vagy valami az nem gáz,mert normális esetben ő nem üt nagyot
Akkor is ezt mondtad volna ha a férjed a te gyereked üti meg pl úgy hogy ott marad?
Mert nem rajta múlt hogy nem így történt.
Na, jól le lettem szavazva... Szerintem te vmit csináltál kedves kérdező, amiért megcsapott! Azt miért nem árulod el?
Amúgy meg egy nő is képes akkorát ütni, hogy földrekerülsz...
Meg h egy apa nem ütheti meg a gyerekét? (persze itt nevelőapa, de ugyanaz) egy férfinak védelmeznie kell a családot, és erősnek lennie, ha meg nem üt meg senkit, ill. nem nevel, akkor meg puhapcsnek hívod... te normális vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!