Szerintetek adódhat olyan szituáció ahol a nevelőapa jogosan üti meg a nevelt lányát?
Ez a kérdés a napokban már volt!
Ott is megoszlott a vélemény, bár talán többen álltak amellett, hogy a MAI FIATALOKAT csak így lehet nevelni!
Én kifejezetten ellene vagyok, ott is azt írtam, hogy rossz gyerek nincs, csak rosszul nevelt!!!! El kell gondolkodni az ember hol rontotta el, és korrigálni azt, de nem veréssel!
Én nem tudom elképzelni, hogy egy férfi, aki nem a gyerekem apja, megüsse őt! Teljes jogú családtag lehet, beleszólhat a gyereknevelésbe, rászólhat, lecseszheti, de nem üthetni meg a gyerekemet!!!!
A lányom nagyon próbálkozott nálam, hogy vegyek meg neki egy rettentő drága telefont, amire gyakorlatilag nincs is szüksége "csak már mindenkinek van". Nemet mondtam, ezek után a nevelőapjánál próbálkozott, aki tényleg birkatürelmű ember, az elmúlt tíz évben én még hangosabb szót sem hallottam tőle.
Egy helyiséggel arrébb voltam, a beszélgetésük (?) kihallatszott. Amikor a sokadik nemre a lányom azt reagálta, hogy "te suttyó g.ci", épp indultam befelé - pont a pofonra értem oda. Nem volt erős, de határozott.
Egy szót sem szóltam, mert úgy érzem, hogy túllőtt a célon és megérdemelte.
A férjemet jobban megviselte, mivel életében először adott pofont valakinek.
Én sem szoktam megütni a lányomat, de ezzel a mondatával kikövetelte magának - ha én vagyok közelebb, tőlem kapja.
Kedves Utolsó!
Igazad van, lehet, hogy én vagyok túl elfogult! Megérdemelte a pofont, de szerintem tőled kellett volna kapnia!
Amiért téged a tesód bánt és rágat, azért bántod te a húgod! És majd valamikor ő is agresszív lesz, mint amilyenek ti is vagytok a bátyáddal!
Ez nem olyan becsülendő dolog tőled, mint amekkora mellénnyel leírtad azt! Sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!