Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra elfogadható, ha a...

Számotokra elfogadható, ha a feleség nem alszik egy ágyban a férjével?

Figyelt kérdés
Mert például a férj büdös, horkol, csöng a telefon éjjel is, kisgyerek van, aki gyakran felkel éjjel...

#férj #házastársi ágy
2012. okt. 14. 11:00
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

én csak akkor alszom külön, ha befáradok a kanapén. ilyenkor én vagyok az albán, hogy már biztos nem is szeretem :)

szeretem, csak utálom, hogy amikor már alszom, akkor fel kell kelni, átbotorkálni, és megint elaludni.

büdösen mellém senki nem fekszik, ahogyan én sem megyek aludni fürdés nélkül. akár friss volt a kapcsolat, akár 2 éves, ezt az 1 dolgot elvártam.

a horkolás csak akkor gond, amikor még nem alszom. ha már kómában vagyok, akkor ágyúval se lehet felébreszteni :)

2012. okt. 14. 19:08
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, érthető a férjed reakciója. Ahogy már egyszer előttem írták, akkor minek figyeljen oda a higéniájára, ha te nem vagy hajlandó hozzábújni?

Nálam ez nagyon a kapcsolat végét jelentené. Nem hiszem el, hogy neked nem hiányzik. Mert jó kifogás a horkolás, de amíg nem volt gyerek, addig is elaludtál vele valahogy. Csak most hirtelen zavarni kezdett?

2012. okt. 14. 19:28
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem elfogadható.Meg kell szüntetni az okokat és kész.

Gyerekhez mi felváltva keltünk mindigis (csecsemő korától 2 évig kétszer ébredt éjjel,éjjel én,hajnalban párom ment hozzá).

Lefekvés előtt fürdés.Koszosan nem fekszünk ágyba,olyan nincs (1-1 későéjjelig tartó buliszerű után igen,de akkor úgyis csak bedőlünk,másnap lecserélek mindent,de ez kb 2-3 havonta)

Holkolt párom is,vettünk ilyen orracsiptetős kütyüt,2 hónap után már nem kellett hasznáni,azóta csak akkor horkol ha meg van fázva,de akkor én is 8és 99%ban egyszerre vagyunk,nem gond)

Telefont lefekvéskor lenémítjuk.Szülők számára van beállítva,ha ők hivnak,akkor hangosan csörög,de ők csak baj esetén hivnak éjjel.

Én elaludni sem tudok ha nem szuszog mellettem,nem ölelem át páromat.

2012. okt. 15. 09:27
 44/46 anonim ***** válasza:
El sem tudom képzelni, hogy külön aludjunk!
2012. okt. 15. 11:27
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

21-es, ilyen bunkó pasival érthető, hogy nem volt kedved lefeküdni... ne mentegesd, amiért büdös, normális embernek ugyanis belső igénye, hogy tisztálkodjon, nem akkor fürdik csak, ha szex van kilátásban.

dettó ugyanez a véleményem a 42-es válaszoló "akkor minek figyeljen oda a higéniájára, ha te nem vagy hajlandó hozzábújni?"-járól is. azért a fürdés legyen már egy alapvető dolog, ne a párját jutalmazza vele az ember.

2012. okt. 15. 22:13
 46/46 anonim ***** válasza:

45-ös: a számból vetted ki a szót! :)

Az milyen már, hogy valaki csak akkor fürdik, ha esetleg szex van kilátásba? Ezt komolyan írják le emberek?

Amúgy a kérdezővel teljes mértékben egyet tudok érteni, én sem aludnék vele.

2012. nov. 7. 01:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!