Számotokra elfogadható, ha a feleség nem alszik egy ágyban a férjével?
Csak olyan férfival esik jól aludni, akibe az ember szerelmes. Viszont a horkolás tényleg alapvető probléma, és az alvási szükséglet felülírja a szerelmet is, tehát ez esetben a különalvás a megoldás.
Az én exem akkor kezdte azt, hogy mosdatlanul feküdt be mellém az ágyba,amikor én hárítani kezdtem az intimitást vele. Nem kívántam. Szűz voltam, és a saját lelki problémám odáig is vezetett, hogy úgy is léptem ki a kapcsolatból. Kértem, hogy fürödjön, mosson fogat, de nem tette. Idővel ki is tört belőle, hogy "úgysem tudlak meg.., akkor meg minek?" Megértem így utólag a szempontjait. Esetleg gondold át te is, hogy nem ez van-e a dolog mögött.
(Most már rendben vagyok e téren, de a jelenlegi párom szintén viszolyog az intimitástól, ő meg a saját problémái miatt. Így majd lehet, hogy én fogom kerülni, hogy együtt aludjunk.)
Mi a 25 évből 20- at biztos külön aludtunk, elsősorban a horkolása,és a gyerekek miatt, majd megszokásból.Most két éve újra együtt alszunk.(ugyanis volt egy komoly krízis a kapcsolatunkban,és majdnem elváltunk)
De újrakezdtük,és ebben az is benne van, hogy újra együtt alszunk...(van jó oldala is, bár ugyanúgy horkol:)) )
Ha az utóbbi idöben lett "büdös", azaz nem tisztálkodik, akkor EZT mondanám meg neki nyiltan, nem pedig "finoman körülirva", és megkérném, hogy mosakodjon rendszeresen. Ha nem teszi, akkor viszont nemcsak az ágy lenne az, amit nem osztanék meg vele többé.
De a kérdésre válaszolva, elvileg lehet olyan, hogy külön alszanak és ettöl még a kapcsolat jó, meg olyan is, hogy egy ágyban töltik az éjszakákat és utálják egymást.
szerintem elfogadható, sok kapcsolatnál be is válik ez a dolog.
bár én személy szerint nem örülnék neki ha nálunk úgy alakulna, hogy külön kellene aludni.
A büdösség elég durva ok lehet, ott inkább szólni kellene :D
Ha férj büdös,az gáz!
Egyébként számomra elfogadható.Mi együtt alszunk,de a szüleim pl. nem aludtak együtt soha/nem is alszanak.Apu éjjeli bagoly,éjjel 1-kor szeret lefeküdni,amíg Apu fent van,Anyu nem tud aludni.Mást szeretnek nézni a TV-n,apu sport,Anyu sorozatok,zene csatorna.Anyu nem alszik mélyen,ha Apu kimegy valamiért Anyu egyből felébred.Szóval vannak helyzetek,amikor elfogadható.A terhességem alatt mi sem aludtunk együtt,én nem fértem el a pocakomtól,nyűglődtem,amikor nem tudtam aludni,a baba erősen rugdosott,akkor olvastam volna,de a férjem nem szeret fényben aludni,én volt,hogy 5 percenként kijártam pisilni.A férjemnek pedig pihenni kellett,hiszen másnap ment dolgozni.A kislányom 3 hónapos,újra együtt alszunk.
Mi csak ritkán alszunk együtt a párommal. Horkol, de ha hullán fekszünk le, akkor egyszer sem ébredek fel rá. Ha még is, akkor befogom az orrát, erre sokszor felébred és megkérem hogy forduljon át az oldalára.
Ha beteg vagyok, vagy rosszabbul alszok, akkor átszoktam költözni a nappaliba, mert csak felidegesítem magam, hogy nem tudok mellette aludni. Úgy ébredek reggel, mint a mosott sz*r.
Ha ő beteg, akkor este adunk egymásnak egy puszit és le sem fekszek mellé, hanem alapból kint ágyazok meg magamnak, vagy neki, mindegy, mert ilyenkor olyan mértékben horkol, hogy a legmélyebb álmomból is felébredek rá.
Szerintem legyen ez mindenkinek egyéni igénye szerint és egy jól működő kapcsolatban pedig legyen olyan megértő a két fél, hogy tudják ezt megbeszélni,
Számomra is fura lenne mindig külön aludni, nekem szükségem van arra, hogy a párommal este összebújjunk elalvás előtt. Ízlések és pofonok.
Volt egyébként hogy fogmosás nélkül feküdt mellém az ágyba. Én megkértem, hogy menjen el fogat mosni, mert így nincs kedvem hozzábújni. Egyszer kellett felhívnom rá a figyelmét, azóta figyel erre szerencsére.
Nálunk mindkét ágról a nyagyszüleim külön aludtak. Extrém horkolás és higiénia voltak az okok.
Apu és anyu néha alszik külön ha apu nagyon rázendít a horkolásra.
Én személy szerint egy ágyban szeretnék aludni a párommal, ha majd sor kerül rá.
Gondolom mondtad már neki hogy fürödjön... vagy esetleg nem arról van szó, hogy az alapvető szagát nem szereted? mert van olyan hogy az illető úgymond nem büdös, de minden embernek van egy szaga amit a másik vagy szeret vagy nem.. Ha meg az alapvető szagát nem szereted, akkor régen is irritálhatott, vagy hogy volt?
Én nem érzek szagokat, ezért felőlem lehetne büdös a párom, ha lenne :) én inkább a parfümöket nem szeretem, és én sem használom, mert azt megérzem, és engem az irritál, úgyhogy inkább úgymond büdös legyen valaki mint túldezodorált.
Ha valaki büdös inkább azért lenne baj, mert másoknak lesz róla negatív véleménye, ami nem jó.
kedves Kérdező!
6 éve külön ágyunk van. miattam. mert kemoterápiát kapok,
saját bűzöm se tudom elviselni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!