Számotokra elfogadható, ha a feleség nem alszik egy ágyban a férjével?
Szerintem a két adott félen kívül nincs hozzá senkinek köze, hogy ki hogy alszik. Én szeretek a párommal együtt aludni, de megértem, ha valaki - bármilyen ok miatt - nem.
Ha működik így a kapcsolatuk és nekik így jó, akkor miért én mondjam meg, hogy mi a "normális"?
mi azért alszunk külön mert álmában egyszerűen elfoglalja az egész ágyat és már volt hogy arra ébredtem hogy leestem miatta mert nekem már nem maradt hely.
magyarán így "letúr"
és franciaágy van de képes rajta keresztbefordulni, kezét, lábát szétvetni, én meg legyek egy párnányi helyen :D
Mindenki éljen úgy, ahogy neki jó! Ha nekik ez megfelel, nekem aztán édes mindegy, hogy ki hol és miért éppen ott alszik...
Személyszerint én a férjem mellett szeretek aludni...pedig horkol... De az évek során már annyira hozzászoktam, hogy fel sem tűnik.
Nekem az ilyen kérdésekkel csak az a bajom, hogy az emberek amúgy is szeretik megszólni minden szarért a másikat, holott teljesen értelmetlen a dolog. Mert 1. senki semmi köze hozzá 2. nincsen egy abszolút felülírhatatlan norma semmilyen téren sem! Tehát azért mert én így csinálom, az nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag ez lehet a jó....
Szerintem meg két ember kapcsolatában, szokásaiban, preferenciájában marhára nincs helye egy harmadik személy véleményének. Nem ettől(különalvás) lesz rossz egy kapcsolat, de természetesen, ami nekünk fura, az már egyértelműen rossz is, persze...
Ezért mondom én azt, hogy jobb lenne inkább egymás igényeire figyelnünk ahelyett, hogy hallgatnánk egy kívülállóra, aki anélkül pofázik bele egy kapcsolatba, hogy bármi fogalma lenne arról, hogy annak a két embernek kielégítő-e ez az állapot.
Kicsit inkább figyeljen mindenki magára, meg a társára... többre mennénk.
Ehhez két esetben van közöm:
1. én vagyok a feleség
2. én vagyok a férj
Minden más esetben marhára nem rám tartozik a dolog, és egyáltalán nem kell elfogadnom, vagy elutasítanom sem.
Nem itelem el azokat, akik igy alszanak, de en nem birnam. Szamomra az egyik legszebb dolog az egyuttalvas. Az evek soran mar megszokott a baratom (pedig meg nem is elunk egyutt), es neha ejszaja arra ebredek, hogy felemfordul, es atolel. Ez engem nagony boldogga tesz:) ha reggel csorog az oram, de meg an idom visszafekudni kicsit, akkor mindig megkerdezem, hogy ''hozzambujsz?'' es o felalomban maris megfordul:) szeretem erezni, ahogy ver a szive, ahogy a nyakamra fujja a levegot. Szoval en nem birnam, valamilyen modon mindig hozzaerek, volt olyan, hogy a homokunk ert csak ossze:D
Szamomra ezek nagyon fontos dolgok, de tudom, hogy nem mindenki vagyik erre olyan hu de nagyon, es nekem ezzel nincs is semmi gondom:) ha ettol fuggetlenul meg mukodik a kapcsolat, akkor rendben van.
*ejszaka, nagyon, homlokunk + par szokoz
Telefonrol nehezebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!