Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra elfogadható, ha a...

Számotokra elfogadható, ha a feleség nem alszik egy ágyban a férjével?

Figyelt kérdés
Mert például a férj büdös, horkol, csöng a telefon éjjel is, kisgyerek van, aki gyakran felkel éjjel...

#férj #házastársi ágy
2012. okt. 14. 11:00
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, ha csak így tudják biztosítani a nyugodt pihenést.

A büdösség napközben is zavaró elem. Akit meg nem zavar, azt valószínű éjjel sem fogja zavarni.

2012. okt. 14. 11:11
 12/46 anonim ***** válasza:
Amennyiben ez mindkettőjüknek jó és így tudják normálisan kipihenni magukat, akkor simán elfogadható ( néha mi is külön alszunk, pl. ha valamelyikünk nagyon göthös vagy éppen nagyon nem fáradt- a másik meg igen, mert annak semmi értelmét nem látjuk, hogy a saját nyűgünk miatt a másik se tudja kipihenni magát). Nem ettől lesz egy kapcsolat jó vagy rossz.
2012. okt. 14. 11:12
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Mi jó ideje külön alszunk, mert mindkettőnknek jobb így. Ő állandóan mocorog, ezzel felkelt engem. Kibírnám, de amióta megszületett a lányunk sokkal jobb ha kipihenten kelek. Mi megbeszéltük, nincs ebből semmi gond itthon.
2012. okt. 14. 11:12
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem alszunk egy ágyban, ennek egy oka van : mindig összever. Állandóan lendületből rádobja a fejemre és a mellemre a kezét, ami nem csak felébreszt, de fáj is ( nem egy apró termet), a pohár akkor telt be mikor úgy beletérdelt a farokcsontomba, hogy két napig fájt ülni.

Az intimitás így is megvan köztünk csak nem egy együtt alszunk a testi épségem érdekében. Ez van.

2012. okt. 14. 11:14
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek az fér bele a házasságába, amit a párjával kialakít.

Számomra vannak olyan esetek, amikor "elfogadható", ha külön ágyban aludnánk (kisgyerek, nem tudunk aludni egymástól, stb.), de a "férj büdös" esete szerintem nem tartozik ide...

Próbáljatok közös nevezőre jutni, ezért neki is tennie kell, neked is.

2012. okt. 14. 11:15
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjem nem lenne hajlandó fürödni (igénytelenségből, nem pszichés zavar miatt), egy idő után nem csak az ágyban válnánk el egymástól...
2012. okt. 14. 11:17
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párom nem akarna megmosakodni, akkor én beinvitálnám a fürdőszobába egy közös fürdésre/zuhanyozásra. Vevő lenne rá. Bár az én párom kb. mindenre vevő.
2012. okt. 14. 11:19
 18/46 A kérdező kommentje:
Nem szeretek szemtől szembe mások magánéletében turkálni, de kíváncsi vagyok és ez a fórum alkalmas arra, hogy akár az indiszkrét kérdéseimet is feltegyen. Ebben szerintem nincs kivetnivaló. Ha pedig valakinek nem tetszik, vagy nem érdekel, vagy úgy érzi, hogy ez nem tartozik a társadalom "népítéletére" nem kell válaszolni, nem kell kommentálni.
2012. okt. 14. 11:19
 19/46 anonim ***** válasza:
54%

Ha nem tetszenek a válaszok, nem kell kérdést kiírni, majdan sopánkodni, hogy nem a szájízednek megfelelő választ kapsz.

Engedelmeddel a te retorikádat használtam.

2012. okt. 14. 11:24
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy én is külön aludtam.

Párom beteg, alvási apnoéja van (összeszorul a légcsöve alváskor és horkant, amikor fulladozik). Ma már jó a helyzet, van neki rá "lélegeztető" gépe, de van úgy, hogy az elején még horkantgat, és ha ki kell aludnom magam, bizony máshol alszom. (ha már a füldugó se segít)

Mondjuk nekem fura, ha állandóan külön alszanak, de ha így tudják csak megoldani, hogy mindenki kipihent legyen, nekem mi jogom van ítélkezni?

2012. okt. 14. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!