Számotokra elfogadható, ha a feleség nem alszik egy ágyban a férjével?
Elképzelhető, ha csak így tudják biztosítani a nyugodt pihenést.
A büdösség napközben is zavaró elem. Akit meg nem zavar, azt valószínű éjjel sem fogja zavarni.
Mi sem alszunk egy ágyban, ennek egy oka van : mindig összever. Állandóan lendületből rádobja a fejemre és a mellemre a kezét, ami nem csak felébreszt, de fáj is ( nem egy apró termet), a pohár akkor telt be mikor úgy beletérdelt a farokcsontomba, hogy két napig fájt ülni.
Az intimitás így is megvan köztünk csak nem egy együtt alszunk a testi épségem érdekében. Ez van.
Mindenkinek az fér bele a házasságába, amit a párjával kialakít.
Számomra vannak olyan esetek, amikor "elfogadható", ha külön ágyban aludnánk (kisgyerek, nem tudunk aludni egymástól, stb.), de a "férj büdös" esete szerintem nem tartozik ide...
Próbáljatok közös nevezőre jutni, ezért neki is tennie kell, neked is.
Ha nem tetszenek a válaszok, nem kell kérdést kiírni, majdan sopánkodni, hogy nem a szájízednek megfelelő választ kapsz.
Engedelmeddel a te retorikádat használtam.
Volt, hogy én is külön aludtam.
Párom beteg, alvási apnoéja van (összeszorul a légcsöve alváskor és horkant, amikor fulladozik). Ma már jó a helyzet, van neki rá "lélegeztető" gépe, de van úgy, hogy az elején még horkantgat, és ha ki kell aludnom magam, bizony máshol alszom. (ha már a füldugó se segít)
Mondjuk nekem fura, ha állandóan külön alszanak, de ha így tudják csak megoldani, hogy mindenki kipihent legyen, nekem mi jogom van ítélkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!