Felpofoztam a barátnőmet de nem akarom hogy elhagyjon. Kapnék még 1 esélyt? Ha igen hogyan és mit kell tennem, hogy megadja?
De még mindig nem tudni, mi volt az a hazugság, amivel így felhúzták a kérdezőt.
Most ezen az eseten kívül mondom nőként: vannak olyan szituációk, mikor szükséges egy nőnek a józanító pofon, pl a hisztérikáknál. Ideig óráig elbírja az ember, de egyszer szakad a cérna, és utána azért a nő is elgondolkodik, hogy vele sem minden ok.
Nem vagyok az a megalázkodó típus se mazochista, mert ha a barátom valami bagatell dolog miatt megütne, onnantól már ex lenne a neve, de ha "jogosan" kapom a pofont, akkor talán még meg is köszönném neki, hogy helyre rakott.
Ha megbocsájt akkor utólag meg is érdemli azt a pofont még, ha akkor nem is érdemelte...!!
Ő hazudik majd tovább és egyre többet (mert már félelmbe sem mer majd igazat mondani.) Te meg majd egyre több vagy nagyobb pofonokat adsz.
Ne akard, hogy megbocsásson... A Saját Érdekedben Sem!!!
hány éves vagy???
könnyű másokat ítélni, nyilván mindenki a saját elb...tt élettapasztalatából táplálkozik vagy abból, amit másoktól hall.
én így látatlanban nem ítéllek el,nincs jogom hozzá, nem ismerlek.
nem tudom viszont, hogy megbocsátanék-e egy ilyet. és tényleg lehet, hogy megbántad. néha kimondjunk szavakat, amiket nem kéne, néha teszünk dolgokat, ami megbocsájthatatlan, az emberi természet már csak ilyen.
30N.
42: "Most ezen az eseten kívül mondom nőként: vannak olyan szituációk, mikor szükséges egy nőnek a józanító pofon, pl a hisztérikáknál. Ideig óráig elbírja az ember, de egyszer szakad a cérna, és utána azért a nő is elgondolkodik, hogy vele sem minden ok. "
Ha egy férjnek ötvenszer el lett mondva valami és utána még pampog, akkor fel lehet képelni??
Szerinted a pasik nem szoktak hisztizni?
Nyaljátok már a barátnő seggét, de komolyan...
Én a hazugságnál jobban semmit nem utálok, ha meg komoly dologban hazudott, nem csodálom, hogy a kérdezőnek elszállt az agya. Bár leírhatnád, mi történt...
De szerintem nincs rosszabb egy kapcsolatban, mint ha átvernek...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!