Felpofoztam a barátnőmet de nem akarom hogy elhagyjon. Kapnék még 1 esélyt? Ha igen hogyan és mit kell tennem, hogy megadja?
Én nem ítéllek el Kérdező, pedig én is nő vagyok.
Megértem, hogy bárkinél elszakadhat a cérna, és olyat csinál, amit tiszta fejjel soha. Ez nem mentség akar lenni, mert csúnya dolgot csináltál, csak azt akarom mondani ezzel, hogy mással is megeshet az ilyen, emberek vagyunk, hibázunk.
Én nem tudom, hogy megbocsájtanék-e neked vagy sem, mert nem vagyok a barátnőd helyzetében. Eléggé helyzetfüggő.
"Hazudott és idegesített"
Aha, értem. Ennek a kezelési módja az, hogy szépen felállsz, és azt mondod, hogy sajnálod, ne neked ezek nem férnek bele egy párkapcsolatba, így most elválnak az útjaitok.
Egyikőtök hazug, a másik verekszik, mégis mi a francot akartok ti együtt? Ez nektek szerelmi kapcsolat? Nem szeretitek ti egymást. Visszakapni szeretnéd, mert olyan tárgy, ami a kényelmed szolgálja. Ő meg most épp nem szeretne visszakapni téged, mert te meg nem szolgálod az övét, hiszen megütötted. De egymás iránti szeretet ebben a történetben nem szerepel. Sehol.
Akkor nincs is esélyem?
Egyébként nem az a lényeg hogy mekkora az ember. De ha férfi üt nőt az gáz.
Hát hogy a barátnődnél van-e esélyed, azt nem tudom, nálam semmi esélyed.
Egyébként szerintem ez nem csak a nemtől függ. Tökre nem mindegy, hogy egy 120 kilós ember kap pofont egy 60 kilóstól vagy fordítva. Komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!