Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felpofoztam a barátnőmet de...

Felpofoztam a barátnőmet de nem akarom hogy elhagyjon. Kapnék még 1 esélyt? Ha igen hogyan és mit kell tennem, hogy megadja?

Figyelt kérdés
Tudom hogy egy féreg vagyok ezért és erre nincs mentség de megtettem, ettől még nem vagyok asszonyverő, ha adna még egy esélyt soha többé nem emelnék rá kezet mint ahogy eddig se. Nagyon szeretném vissza kapni csak elment szerintem a barátnőjéhez és a telefont csak egyszer vette fel, személyesen is kerestem de nem jött ki senki. Nagyon megbántam és bűntudatom van szeretnék bocsánatot kérni.
2012. okt. 12. 19:42
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
94%
Nézd, én elmondtam, amit gondoltam. Mások is elmondták, nagyon rossz fényt vet rád, nincs mentség. De ha akarod, próbáld meg, kérj bocsánatot. Nem tudom, mit lehetne még hozzátenni. Nem tudom, menyit tanultál ebből.
2012. okt. 12. 20:11
 22/59 anonim ***** válasza:
65%

Ha hazudott és idegesített, hagyd ott, de pofozkodás nélkül.

Olyan nővel, aki a legrosszabbat hozza elő belőled, nem szabad együtt maradni.

Ne adj rá esélyt, hogy újból lekeverj neki egyet. Ugyanis fog még hazudni máskor is.

Az pedig nagyon helyes, ha ezután más nőt és lehetőleg férfit és gyereket se ütsz meg. Tanulj jobb konfliktuskezelő módszereket.

2012. okt. 12. 20:15
 23/59 anonim ***** válasza:
83%
szerintem ez még a megcsalásnál is súlyosabb, pedig az is szakítóok. Soha nem tudnék megbízni egy olyan férfiban aki megütött.
2012. okt. 12. 20:19
 24/59 anonim ***** válasza:
77%

"Hazudott és idegesített igy utólag tényleg nem érdemelte meg."

Ennyi?? Ezért? Ez nem túl sok, és főleg nem túl jó indok. Már ha feltételezzük, hogy van jó indok.

Gondolom ez előtt is azt állítottad magadról, hogy te nem vagy olyan. És lám...

Én azt tanácsolom, hogy hagyd, hogy keressen olyat, aki nem bántja "szeretlek" címszó alatt.

2012. okt. 12. 20:19
 25/59 anonim ***** válasza:
77%
Tőlem nem esélyt kapnál, hanem egy másik pofont, meg egy bőröndöt.....
2012. okt. 12. 20:49
 26/59 anonim ***** válasza:
90%

Én akkor értem meg azt, ha egy férfi megüti a nőt, ha a nő is megütötte, illetve pofozza, veri a férfit hisztijében, és akkor a férfi is rávág, hogy fejezze be.

De ez nagyon ritka eset, bár elismerem, hogy vannak ilyen nők, láttam már ilyet, mondjuk unokatesóm (lány), aki ököllel vágta hátba a férjét, mert az lassan húzta a cipőjét.

Hááát...

Nem csodálkoztam volna, ha a srác akkorát lök a lányon, hogy az ajtóig repül.

Na, de ez más dolog!

Az, hogy hazudott és felidegesített, az semmi ilyesmire nem indok, jól tette, hogy otthagyott!

Én biztos, hogy félnék tőled ezek után, és valószínűleg a barátnőd is fél, vagy meg van döbbenve, vagy mindkettő együtt, úgyhogy ne is csodálkozz, ha nem akar veled beszélni.

2012. okt. 12. 20:55
 27/59 anonim ***** válasza:
29%
Borzalmas hogy mindenki letámadja. Azt meg se kérdezitek hogy a csaj mit hazudott.
2012. okt. 12. 21:18
 28/59 anonim ***** válasza:
97%
Tudod mi a probléma ezzel? Hogy mindenki így kezdi. Mindenki azt bizonygatja, hogy mennyire megbánta, soha nem teszi ezt még egyszer. És jó részük mégis újra és újra megteszi. És aztán jönnek ide a szenvedő felek, hogy mit tegyenek, mert elhagyni nem merik, nem akarják, mert mindig megígéri, hogy megváltozik..... Hazugság. Nem szép dolog. De nem érdemel pofont, úgy, ahogy semmi sem.
2012. okt. 12. 21:19
 29/59 anonim ***** válasza:
95%
Azt gondolom, a kapcsolat mikéntjéről is mindent elárul, hogy a hazudozást pofozkodás követi....
2012. okt. 12. 21:24
 30/59 anonim ***** válasza:
100%

Most mondhatnánk azt, hogy vegyél virágot, bonbont, térden állva könyörögj stb. Úgyis a lányon múlik, hogy megbocsát-e. Persze ezt mindenképp meg kell beszélni.

Igaz ez nem ment fel semmi alól, ezt te is tudod jól, viszont nem könyvellek egy agresszív állatnak, hiszen nem ismerjük a körülményeket.

Mondjuk kíváncsi lennék a teljes sztorira, hogy mit hazudott, mert ha elszálltál, akkor valószínű nem az új cipője árát nyomta le előtted pár ezressel.

2012. okt. 12. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!