Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándék lónak ne nézd a...

Ajándék lónak ne nézd a fogát. De azért vannak sértő ajándékok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Anyósomtól kaptam egy pulóvert. Oké, nem volt rajta címke, de nem is ez a baj. Hazavittem felpróbálni, hogy megmutassam, mit is kaptam, és akkor megcsapott egy kellemetlen idegen szag. :(

Vagyis a hónalja olyan büdös volt, mintha valaki egy teljes napig izzadt volna benne. És ezt a legnagyobb szeretettel adták át nekem...

Ti szoktatok adni olyan valamit ajándékba, aminek ti nem örülnétek? Vagy szoktatok nektek nem tetsző ajándékot továbbajándékozni? Pl. képesek vagytok egy rossz, olcsó bonbont megvenni, csakhogy adjatok valamit, és ne is kerüljön sokba? Vagy inkább csakis olyat vesztek ajándékba, amit ti is jó szájízzel megennétek? Én a szívemen viselem az általam ajándékozott cucc minőségét, és körítését. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Köszönöm.

2012. okt. 12. 18:05
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
57%
Suliban a karácsonyi "húzásnál" tipikus nagyon ez a kényszerajándék.. XDXD
2018. dec. 20. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!